Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Anda 14:11, 08 sie 2021

Dziękuje serdecznie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
malgol 21:52, 08 sie 2021

Dopiero dzis doczytałam co Was spotkalo ogromnie współczuję. Całe szczęście, że z tego co czytam wy jakoś wyszliście obronna ręką?
Aż nie wiem czy wobec tylu nieszczęść wypada pytać o radę...
Moja Moonsted wood bardzo choruje. Mogę ją teraz mocna ściąć ?odbije?
MiluniaB 22:01, 08 sie 2021

Straszne Jak ja się boję takich anomalii pogodowych i ich konsekwencji
malgol 22:45, 08 sie 2021

Człowiek jest taki bezbronny wobec sily przyrody...
Ewa777 23:28, 08 sie 2021

Ewuś, jak tam u Ciebie, już spokojniej?
gobasia 09:14, 09 sie 2021

Ewo miłego tygodnia
Anda 11:26, 09 sie 2021

Dziewczyny, dziękuję raz jeszcze za Wasze przemiłe wpisy i pamięć. Odbudowa mojego miasta i okolic będzie trwała na pewno długo i dużo się zmieni, niekoniecznie na lepsze. Mam nadzieję, że do polityków po tej naszej katastrofie i katastrofach w innych krajach dotrze wreszcie, jak ważna jest ochrona środowiska. Konsekwencje takich katastrof są tak drogie, że na pewno bardziej opłacają się długoterminowe inwestycje im zapobiegające, czyli inwestycje powstrzymujące tempo zmian klimatycznych.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Martka 12:40, 09 sie 2021

Ewo, do polityków ta kwestia dotrze, dotrze, o ile dotrze do powszechnej świadomości i stanie się oczywistością powszechnie oczekiwaną = wybieraną. Czy to stanie się szybko?...
Rojodziejowa 12:45, 09 sie 2021

Politycy patrzą zawsze bardzo krótkowzrocznie, byle tylko ugrać coś dla siebie. Mają w odwłoku co będzie, kiedy ich już nie będzie przy korycie. Niestety mam o nich jak najgorsze mniemanie.
A póki nie będzie to w ich interesie nie pozwolą opinii publicznej tego zobaczyć i zrozumieć.
Wiaan 13:28, 09 sie 2021

Ewa współczuję tego co Was dotknęło i życzę aby nigdy więcej nie przydarzyła się taka katastrofa. Dobrze napisałaś aby doceniać to co mamy...