Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Milka 13:37, 29 wrz 2015

Fajne zmiany, trawa ciekawa i nie znam jej, a begonia zachwyca
AGDULA 22:42, 01 paź 2015

Anda napisał(a)

Dzięki Te białe kwiaty to lwie paszcze. Trochę duże się zrobiły w tym roku

O lala i ja nie poznałam Lwich paszczy. TO moje ulubione letnie kwiatki
Ale białych takich duzych to nie miałam
iwka 08:15, 02 paź 2015

macham
Warmia 08:53, 02 paź 2015

Dzieńdoberek Ewuś
Anda 09:09, 02 paź 2015

Hej, dziewczyny, macham i dzien dobry. Zalatana jestem. Odezwe sie, jak tylko troche zwolnie obroty Buziaki, pa

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eda 09:18, 02 paź 2015

Anda odmacham dziś i cieszę się że mogłam coś doradzić paaaa
Ewa777 18:20, 02 paź 2015

Ja też mam świdośliwę. Kupiłam w ubiegłym roku na jesieni. Mocno ją przycięłam na wiosnę (gdy był szał na ciecie owocowych). Słabo mi urosła i na dodatek liście pożarte są przez opuchlaki. U mnie jeszcze nie kwitła.
Anda 18:04, 04 paź 2015

margaretka3 napisał(a)
Właśnie tę odmianę widziałam Śliczne drzewko i pożyteczne Do kupienia więc

Powodzenia w uprawie Doczytałam się ostatnio, że na glebach gliniastych na początku wolniej rośnie. Nie wiem, jaką Ty masz glebę, ale ja muszę się uzbroić w cierpliwość

szemusia napisał(a)
Piękny kolorowy ogród tworzysz, Ewa
I powtórzę za Eweliną - u mnie też chyba zbyt zielono. I kwiatków mało...
Będę zaglądać, to może przekonam się do kolorów Bo bardzo podoba mi się tu podoba
Pozdrawiam...

Dziękuję bardzo i zapraszam Zielony jest piękny, ale czasem warto mieć też coś kolorowego

makkasia napisał(a)
Rynny podobają mi się baaardzo
Zmiany na rabatach plusowe
Baardzo piękne zdjęcia

Jak fajnie, że powiedzonko się przyjęło Cieszę się, że zmiany Ci się podobają.

Milka napisał(a)
Fajne zmiany, trawa ciekawa i nie znam jej, a begonia zachwyca

Fajnie, że trawy nie znasz. Będziesz mogła u mnie podglądać Begonię muszę przed zimą jeszcze porządnie obfotografować.

AGDULA napisał(a)

O lala i ja nie poznałam Lwich paszczy. TO moje ulubione letnie kwiatki
Ale białych takich duzych to nie miałam

Jakoś tak bardzo urosły w tym roku. Jeszcze nigdy takich dużych nie miałam. Też je uwielbiam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 18:06, 04 paź 2015

Odmachuję Iwko, Marto i Edziu Fajnie, że wpadacie

Anda 18:11, 04 paź 2015

Ewa777 napisał(a)
Ja też mam świdośliwę. Kupiłam w ubiegłym roku na jesieni. Mocno ją przycięłam na wiosnę (gdy był szał na ciecie owocowych). Słabo mi urosła i na dodatek liście pożarte są przez opuchlaki. U mnie jeszcze nie kwitła.

Może dlatego Ci nie kwitła, bo ją przycięłaś? Z tego co czytałam, świdośliwy nie trzeba przycinać. Mam nadzieję, że w przyszłym roku lepiej będzie Ci rosła. Czytałam również, że wolno rośnie na glinie. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie glina, więc uzbrajam się w cierpliwość

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies