Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

eda 18:55, 04 paź 2015

Ooooo zpomniałam dodać cuuudne kropelki oko nacieszyłam
bleebla 18:56, 04 paź 2015

To ja ten "niecud" architektoniczny mogę do siebie przytachać
aga_podlasie 18:59, 04 paź 2015

Kosmosy giganty, ale róże też niczego sobie. Piękne kompozycje
Pozdrawiam
Anda 18:59, 04 paź 2015

Kasiu, Edziu, dzięki za komplimenta

Nie no, ja nie mówię, że altana brzydka, tylko, że żaden cud Nie to co u jednaj Oli z Ogrodowiska

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eda 19:01, 04 paź 2015

Oooo wystraszyła się że zabierzemy hi hi ja mogę od zaraz hi hi
Anda 19:05, 04 paź 2015

eda napisał(a)
Ooooo zpomniałam dodać cuuudne kropelki oko nacieszyłam

Nooo, bo już myślałam, żeś kropelek nie zauważyła, a wiem, że lubisz

bleebla napisał(a)
To ja ten "niecud" architektoniczny mogę do siebie przytachać

Nieee, bo przecież ja bardzo lubię ten mój "niecud"

aga_podlasie napisał(a)
Kosmosy giganty, ale róże też niczego sobie. Piękne kompozycje
Pozdrawiam

Właśnie, giganty. W przyszłym roku muszę się porządnie zastanowić, czy je znowu sadzić Dzięki i odpozdrawiam

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:07, 04 paź 2015

eda napisał(a)
Oooo wystraszyła się że zabierzemy hi hi ja mogę od zaraz hi hi

Oj tam, zaraz wystraszyła W przyszłym roku jednakowoż startuję akcję "Pimp my 'niecud' vel altana vel domek ogrodnika"
Basilikum 20:03, 04 paź 2015

sliczna altanka i roze tez. Frauenmantel z kropelkami super wyglada. Wiesz, ze to roslina lecznicza i ze kwiaty mozna jesc?
Jak sie po polsku nazywa oczywiscie nie wiem. Tez mam w swoim ogrodzie i kilka nowych roslinek sie rozmnozylo wiec na wiosne bede przesadzac.
monteverde 20:05, 04 paź 2015

Anda napisał(a)
Mój stoi na baczność i pilnuje, żeby go nikt nie ruszył. Normalnie "pan na włościach" Przynajmniej wróble mają gdzie harcować

Różyczki przepiękne kto by chciał tak zwiewny kosmos wywalać? on jak Gaura czy werbena pasuje do ogrodu

wstawiłam swoje kosmosy, znasz takie? pozdrawiam
Anda 20:14, 04 paź 2015

Basilikum napisał(a)
sliczna altanka i roze tez. Frauenmantel z kropelkami super wyglada. Wiesz, ze to roslina lecznicza i ze kwiaty mozna jesc?
Jak sie po polsku nazywa oczywiscie nie wiem. Tez mam w swoim ogrodzie i kilka nowych roslinek sie rozmnozylo wiec na wiosne bede przesadzac.

Dzięki Iza Wiem, ale jeszcze nie próbowałam. Muszę się jeszcze dokształcić w tym kierunku. Oglądam co tydzień Grünzeug. Tam często właśnie o ziołach mówią.
Mam jeszcze Alchemilla erythropoda. To jest taka malutka odmiana. Chyba jeszcze nie fociłam. Też jest ładniutki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies