Anda
19:54, 25 lut 2017

Kasiu, byłam 
Iwonko, iwk4, dziękuję
bardzo się cieszę, tym bardziej, że mamy trochę inne gusta, ty bardziej wyszukane, a ja bardziej wiejskie 
Jankosia, a co to za piły u Ciebie chodzą? Donice będą, jeszcze troszkę
Ciemiernika muszę niedługo do gruntu posadzić. Mój stary po przesadzeniu go dwa lata temu coś się obraził i słabo kwitnie.
Kamila66, Kamilko, muszę się rozejrzeć za legalnymi makami
Abiko, Aga, naprawdę, zjadły korzenie hortensji, a potem na szczęście pojawił się kot u sąsiadów i zeżarł myszy, bo już się bałam, że mi zjedzą też różę. Niestety, zostawiał po sobie "ślady", dlatego wysypałam te rabatki otoczakami.
Rene, Renatko, o widzisz, dobrze że to napisałaś, bo nie wiedziałam, mus zapamiętać.
Ewo Frezjo, no to rzeczywiscie miałaś zagadkę
Szkoda tylko, że należącą do tych niemiłych.
Napia, Ago, u mnie wiosna. Co prawda w nocy był przymrozek, ale to normalne. Zabrałam się już trochę za porządki w ogrodzie i odkryłam pierwsze straty. Całe szczęście wychodzą już cebulowe
Babka, Olu, fajnie, że jesteś
Zostań już na dłużej 

Iwonko, iwk4, dziękuję

Jankosia, a co to za piły u Ciebie chodzą? Donice będą, jeszcze troszkę

Kamila66, Kamilko, muszę się rozejrzeć za legalnymi makami

Abiko, Aga, naprawdę, zjadły korzenie hortensji, a potem na szczęście pojawił się kot u sąsiadów i zeżarł myszy, bo już się bałam, że mi zjedzą też różę. Niestety, zostawiał po sobie "ślady", dlatego wysypałam te rabatki otoczakami.
Rene, Renatko, o widzisz, dobrze że to napisałaś, bo nie wiedziałam, mus zapamiętać.
Ewo Frezjo, no to rzeczywiscie miałaś zagadkę

Napia, Ago, u mnie wiosna. Co prawda w nocy był przymrozek, ale to normalne. Zabrałam się już trochę za porządki w ogrodzie i odkryłam pierwsze straty. Całe szczęście wychodzą już cebulowe

Babka, Olu, fajnie, że jesteś

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken