Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

abiko 20:28, 20 mar 2017

"cycki" w wykonaniu Malej Mi brzmią doskonale
Miałam mieczyki abisyńskie, wyglądają ślicznie w rabacie, tym bardziej, że dalej niewiele osób je zna. 2 lata temu nie przezimowały mi w piwnicy, ale w tym roku znowu kupiłam. Tylko fakt trzeba je wykopywać.
Anda 20:33, 20 mar 2017

abiko napisał(a)
"cycki" w wykonaniu Malej Mi brzmią doskonale
Miałam mieczyki abisyńskie, wyglądają ślicznie w rabacie, tym bardziej, że dalej niewiele osób je zna. 2 lata temu nie przezimowały mi w piwnicy, ale w tym roku znowu kupiłam. Tylko fakt trzeba je wykopywać.

Ty u mnie, ja u Ciebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
patrycja 20:45, 20 mar 2017

Anda napisał(a)

Jasne, że pozwolę Proszę bardzo Decydujesz się na te mieczyki?

Na punkcie mieczyków mam bzika naprawdę.Chciałbym je mieć urzekły mnie tylko pytanie gdzie je dostanę(prawie się zrymowało). Muszę przejrzeć internet
Anda 20:47, 20 mar 2017

patrycja napisał(a)

Na punkcie mieczyków mam bzika naprawdę.Chciałbym je mieć urzekły mnie tylko pytanie gdzie je dostanę(prawie się zrymowało). Muszę przejrzeć internet

Szukaj, bo warto
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
abiko 20:50, 20 mar 2017

Anda napisał(a)

Ty u mnie, ja u Ciebie

haha no dokładnie
Kasiek 21:14, 20 mar 2017

Basilikum napisał(a)

a ja krok za wami

Ramie w ramie
Jana 21:16, 20 mar 2017

ale śliczna wiosna nie do uwierzenia, że w takim stadium ile lat masz już Obelisk, ma duże przyrosty?
Anda 21:39, 20 mar 2017

Jana napisał(a)
ale śliczna wiosna nie do uwierzenia, że w takim stadium ile lat masz już Obelisk, ma duże przyrosty?

Obelisk mam chyba trzeci rok. Przyrosty raczej małe, ok. 15-20 cm. Rośnie ładnie kolumnowo, a owoce są bardzo smaczne
katel 21:59, 20 mar 2017

U Ciebie już tak pięknie i zieloniutko, u nas dziś rano śnieg leżał
Iwk4 22:13, 20 mar 2017

Ewuniu, wiosna u ciebie szybciej jest. Forsycja - niesamowicie kwitnie
Sasanki u mnie ledwo z ziemi wyłażą