Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Basilikum 20:01, 22 mar 2017

a moj wyglada na suchy ale dzis jak mu sie przygladalam, to wygladalo jakby mial takie male kropeczki bialozielone. Moze cos tam wypusci hmmm
patrycja 20:13, 22 mar 2017

Anda napisał(a)

Tak, te mieczyki sadzi się jesienią. Jeśli na stronie nie wiedzą, co pokazują to chyba lepiej tam nie kupować

Wszędzie gdzie zajrzałam te mieczyki były tylko jednego koloru ale nie zmienia to faktu że będę chciała je mieć. Kolejny raz uświadamiam sobie że sprzedawcy robią byle tylko pozbyć się towaru sami nie wiedzą co sprzedawają
jolanka 21:28, 22 mar 2017

Trochę sie boje już rozgarniać kopczyki zapowiadają jeszcze mrozy nocami. Poczekam do początku kwietnia. Fajnie, że juz możesz coś robić w ogrodzie
anbu 21:29, 22 mar 2017

Ewa a Ty masz jabłoń ozdobną? A jak tak to którą?
inka74 23:11, 22 mar 2017

Kupiłam Ascot bo moja jakaś taka marna po zimie a ta bardzo ładnie rozkrzewiona i w doniczce i Louise Odier. Podobało mi się jak o niej pisałaś
Kasya 23:50, 22 mar 2017

donosze ze tez zolty klosowiec przezimowal i rosnie w kopcu jak glupi...az sie boje teraz rozgarnac...chyba poczekam jeszcze z tydzien, hm ?
oliwka 07:37, 23 mar 2017

a ja przycięłam w tym tygodniu rozmaryn i teraz zastanawiam się czy powinnam była to zrobić .... W zimie jeszcze zbierałam listki do zupy, teraz jakiś taki żółtway się zrobił, dziś jeszcze raz na niego spojrzę.
Agania 11:23, 23 mar 2017

Cieszę się wiosną u Ciebie...tyle radości masz

U mnie wkrótce, albo nawet już wiosenka jest to coś pokażę, w piątek nadzieja, że dzień będzie bez deszczu i za aparat złapię
Pozdro Ewa
Anda 11:26, 23 mar 2017

Basilikum napisał(a)
a moj wyglada na suchy ale dzis jak mu sie przygladalam, to wygladalo jakby mial takie male kropeczki bialozielone. Moze cos tam wypusci hmmm

Trzymam kciuki za Twojego rozmaryna Moze mu pospiewaj " O moj rozmarynie rozwijaj sie, o moj rozmarynie..."
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 11:27, 23 mar 2017

patrycja napisał(a)

Wszędzie gdzie zajrzałam te mieczyki były tylko jednego koloru ale nie zmienia to faktu że będę chciała je mieć. Kolejny raz uświadamiam sobie że sprzedawcy robią byle tylko pozbyć się towaru sami nie wiedzą co sprzedawają

Moze stana sie niedlugo bardziej popularne i dobre, renomowane szkolki tez beda je sprzedawac
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies