Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Sebek 19:53, 13 maj 2017

Uwielbiam Twoje zdjecia! Bo nawet szczypiorek widziany Twoimi oczami jest piękny i ozdobny
ryska 20:04, 13 maj 2017

Cudowne zdjęcia, do oglądania w kółko
Też mam te mielonkowe tulipany ale jeszcze w pąkach.
Na kuklika nadal mam wielką ochotę. Nawet szukałam tego zwisłego Leonard, który zachwycił mnie w Wojsławicach ale nigdzie go nie można kupić.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4684-podworkowa-rehabilitacja?page=327
Ciekawe czy ma bardzo podobny kolor do Twojego, wydaje się, że tak.
AsiaK_Z 20:07, 13 maj 2017

Prawdziwa uczta dla oczu Nie będę nudna jak znowu napiszę, że zdjęcia boskie? Ściskam mooocno :*
21:01, 13 maj 2017
Veronica teucrium 'Knallblau'
chciałam poczytac o tym ...czy przetrwa zimę u nas? same niemieckie strony mi sie wyswietliły a tłumacz gogle jest beznadziejny

fotek to juz nawet nie chwale bo juz kazdy wie ze jak fotki wstawiasz to zawsze świetne
Anda 21:35, 13 maj 2017

Margerytka40 napisał(a)
Też uwielbiam przywrotniki ,kropelki rosy na ich liściach to spektakl prawie

Wlasnie, tez uwielbiam, gdy sa mokre
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:36, 13 maj 2017

Basilikum napisał(a)
tez mam szczypiorek w truskawkach
fotki jak zwykle mistrzostwo swiata
pszczolek dawno nie widzialam u nas, ostatnio jak krokusy kwitly.

A marchewke w truskawkach tez masz?
Pszczolki wabie wszelkimi sposobami. Bez pszczolek zycia w ogrodzie nie ma.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 21:37, 13 maj 2017

patrycja napisał(a)
Foty pierwsza klasa
Mieczyki jakie duże.

Dziekuje serdecznie Mieczykow nie moge sie juz doczekac
Anda 21:39, 13 maj 2017

Sebek napisał(a)
Uwielbiam Twoje zdjecia! Bo nawet szczypiorek widziany Twoimi oczami jest piękny i ozdobny

Szczypiorek jest ozdobny, w koncu to Allium
Jestem tak naturolubna, ze w zeszlym roku zostawilam na rabacie pare pokrzyw, dla motylkow No i co? Teraz wszedzie pokrzywy mi wyrastaja, a przedtem nigdy nie mialam. Bedzie super gnojowka W tym roku motylki musza sobie radzic beze mnie i moich pokrzyw
polinka 21:43, 13 maj 2017

Anda napisał(a)
Na zakończenie ognista śliwa dziecięca

Wszystkie zdjęcia cuudne ale to może iść na tapetę! Piękna śliwa i rewelacyjne ujęcia

U mnie szałwie jeszcze troszeczkę i też będą kwitnąć
Anda 21:48, 13 maj 2017

ryska napisał(a)
Cudowne zdjęcia, do oglądania w kółko
Też mam te mielonkowe tulipany ale jeszcze w pąkach.
Na kuklika nadal mam wielką ochotę. Nawet szukałam tego zwisłego Leonard, który zachwycił mnie w Wojsławicach ale nigdzie go nie można kupić.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4684-podworkowa-rehabilitacja?page=327
Ciekawe czy ma bardzo podobny kolor do Twojego, wydaje się, że tak.

U mnie mielonki juz przekwitaja, jutro je scinam. To byly najpozniejsze, czyli ostatnie w tym roku w moim ogrodzie.
Poszukalam tego Leonarda, ale znalazlam tylko Leonards Variety
http://www.bethchatto.co.uk/e-h/geum/geum-rivale-leonard-s-variety.htm

Moj jest bardzo podobny, ale ciemniejszy, bez pomaranczu.

U corki Davida Austina Bell Bank wyglada tak
https://www.claireaustin-hardyplants.co.uk/products/geum-bell-bank

Hmm, moj jest troche inny, mniej falbankowaty.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies