Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 19:37, 28 gru 2015

Dominika11 napisał(a)
dobre

Oj tam, oj tam...zarumieniłam się...
Rumianka 19:39, 28 gru 2015

ryska napisał(a)
Elisa gratuluję 100 i cieszę się, że jesteś tu z nami. Pozdrawiam

Setka wskoczyła nie wiedzieć czemu tak szybko... Też się cieszę że tu trafiłam...Ja również pozdrawiam...
Rumianka 19:41, 28 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
Temat jest aktualny!
A wierszyk do niego pasuje!
No i okazuje się,
że Eliska nieźle rymuje!

Witaj w klubie!

Widzisz Hanuś to jakaś choroba zaraźliwa, czy cóś?
Ale gdzie mnie się tam równać z Tobą....
Rumianka 19:43, 28 gru 2015

Karol99 napisał(a)
Spóźniłem się trochę, ale gartuluje seteczki

Dzięki Karolu...Płezdrówczi płeswiąteczni...
Rumianka 22:44, 28 gru 2015

W wątku : "składanie życzeń świątecznych" trwa dyskusja, a swoją wypowiedź zamieszczam jeszcze u siebie...poniżej...może ktoś przeczyta...

"Podpisuję się również pod tymi słowami Danusi. Skruszona, przyznaję się, że też nie dostosowałam się do wymogów, ale wyłącznie z niewiedzy. Aktywnie na forum udzielam się od września i jakoś umknęły mi takie zakazy. Wysłałam kilkanaście życzeń świątecznych, no i z okazji setek wklejałam gratulacje. Widziałam, w innych wątkach takie życzenia i uznałam ,że należy to do dobrego tonu. Jak widać, całe zamieszanie spowodowały m.in. takie osoby jak ja, za co bardzo, bardzo przepraszam. Od tego momentu zastosuję się do wymogów regulaminu i baczniej będę śledzić wątki ogólne. Przepraszam..."
Karol99 22:47, 28 gru 2015

Na przysłosc juz będziemy wiedzieć. Ja szczerze powiedziawszy tez nie zdawałem sobie sprawy, a już tym bardziej z gratulacjami. Ale racja, jest to uciążliwe w wątkach o ogrodach.
Mala_Mi 22:54, 28 gru 2015

Rumianka..... niech się nie rumieni, tak bywa, że czegoś nie doczytamy. Ja nie biję w czambuł tych o składają życzenia, to w dobrej wierze.. Ja to wiem i nawet nie miałam śmiałości zwracać uwagi

Witaj w klubie rymujących... zacne grono się powiększa Uwielbiam forumowe rymowanki I Twoje kaszubskie teksty też zawsze czytam z uwagą.. ile razy na nie natrafię.

I maszerujemy do Noweg Roku..... słyszę, że u mnie pada deszcz..
Rumianka 23:03, 28 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)
Rumianka..... niech się nie rumieni, tak bywa, że czegoś nie doczytamy. Ja nie biję w czambuł tych o składają życzenia, to w dobrej wierze.. Ja to wiem i nawet nie miałam śmiałości zwracać uwagi

Składając życzenia nie wiedziałam, że łamię regulamin. Mało tego, miałam wręcz wyrzuty sumienia, że nie wysłałam ich dużo, widząc w jakich ilościach inni to czynili.
Rumianka 21:14, 29 gru 2015

Wykorzystałam dzisiejszy słoneczny dzień na opatulenie hortensji ogrodowych. Dość trudne to było zadanie z uwagi na trudności w zginaniu, przeszkadzały "boczki sernikowo - makowcowe". Świąteczne folgowanie w jedzeniu dało o sobie znać, a jakże...
katel 22:56, 29 gru 2015

Witaj Rumianko! Czy Jukę też zabezpieczyłaś, czy to możliwe żeby ją skutecznie zabezpieczyć z takimi pąkami?