Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Milka 10:00, 27 lut 2016

Rumianka napisał(a)

Irenko ale sadziłaś je latem, czy teraski...?

Zawsze po wiosennym cieciu, czyli ja to zrobilam ponad 2 tygodnie temu, teraz czekam, bedzie lub nie, okaze sie, le jak leje, to maja podlewanie i pokarm w ziemi.
olga80 10:09, 27 lut 2016

Rumianka napisał(a)
nasza wybrzeżowa wiosna gdzieś się zawieruszyła, jak zresztą co roku... Tam Krakowianki i z tamtych okolic mają już pierwsze kwiatki, a my co??? Nam zostało tylko 7 p...patrzeć, podziwiać, pozazdrościć, pierdzieć, przepraszać i podłogę pastować...

hi hi to się uśmiałam od rana

wierszyka nie pamiętam
jona 10:14, 27 lut 2016

Elisko, może kwiatki Ci nie kwitną, ale nastój u Ciebie wiosenny. Chyba dzięki temu wierszykowi
Basilikum 12:45, 27 lut 2016

wierszyka nie zam
a wiosenka i na wybrzeze dotrze niedlugo
Rumianka 18:15, 27 lut 2016

Zaświeciło dziś słonko -lutowe, jakiś ptaszek takie trele nadawał, aż niebywałe...Zrobiłam dokładny przegląd roślin i jestem przerażona ich stanem...Wszystko brązowe, wygląda jakby zmarzło...nawet pierwiosnki, to takie rozglimzione placki...nie było co focić...
Marzenaka 00:24, 28 lut 2016

Witaj. Przejrzałam twój wątek, niesamowite zmiany w ogrodzie. Pozdrawiam.
Ewa777 14:31, 28 lut 2016

Nie pamiętam, czy już się witałam u Ciebie Obejrzałam jeszcze raz Twoje zdjęcia z powstawania ogrodu - niesamowite przemiany. U Ciebie co chwila coś się zmienia Bardzo kreatywna jesteś Bardzo podobają mi się te wszystkie ozdoby z pni, powyginanych gałęzi
Gardener27 16:39, 28 lut 2016

U mnie w ogrodzie jeszcze wiosny nie widać Śnieg leży na rabatach a gdy stopnieje to znowu dosypie Podobno od połowy marca ma być już lepiej
Rumianka 17:17, 28 lut 2016

Marzenaka napisał(a)
Witaj. Przejrzałam twój wątek, niesamowite zmiany w ogrodzie. Pozdrawiam.

Ide poczytać, co u Ciebie w trawie piszczy...Zachęciłaś mnie ...
Rumianka 17:21, 28 lut 2016

Ewa777 napisał(a)
Nie pamiętam, czy już się witałam u Ciebie Obejrzałam jeszcze raz Twoje zdjęcia z powstawania ogrodu - niesamowite przemiany. U Ciebie co chwila coś się zmienia Bardzo kreatywna jesteś Bardzo podobają mi się te wszystkie ozdoby z pni, powyginanych gałęzi

Dzięki Ewciu za wizytę...Moja wiosna jest jeszcze gdzieś bardzo daleko...Na moje oko sporo roślin mi pomarzło...Ale zgodnie z dekalogiem Danusi, będzie miejsce na coś nowego...Na pogodę wpływu nie mamy...Pozdrowionka...