Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 23:03, 14 wrz 2016

Agania napisał(a)
Szczupakos mega giganteus

Należą się gratulacje dla eMa

Dzięks, zaraz mu przekażę...
violka171 23:06, 14 wrz 2016

masz dwukolorową!!!!!!!!!!!!!ciesz się!!!!!
cudo
a szczupak prawie dwukrotnie dłuzszy od moich dwóch Krasnalek jak rodzilam tak jakos mi sie z nimi skojazyło hi hi
musi byc wielka ryba
Rumianka 23:35, 14 wrz 2016

violka171 napisał(a)
masz dwukolorową!!!!!!!!!!!!!ciesz się!!!!!
cudo
a szczupak prawie dwukrotnie dłuzszy od moich dwóch Krasnalek jak rodzilam tak jakos mi sie z nimi skojazyło hi hi
musi byc wielka ryba

Zdjęcie z pierwszego jej kwitnienia jest na str 214...
agnieszka_m 06:23, 15 wrz 2016

Piękna rybka

Różyczka super ma kolor
Basilikum 06:32, 15 wrz 2016

no no ale polowy taka duuuuza ryba

a roza tez fajna chco nie zota. Szkoda, ze tak szybko przekwitaja
zoja 06:42, 15 wrz 2016

Piekna ryba
Rumianka 08:46, 15 wrz 2016

Jadąc na urlop w Lidlu trafiłam na żurawki...były tak ususzone, że liście większości leżały na doniczkach...oczywiście już przecenione...ale w stanie agonalnym. Zgarnęłam je wszystkie z półki, 10 szt i zobaczyłam przerażenie w oczach mojego eMa, gdy moje zakupy znalazły się w koszu...Z niedowierzaniem patrzył, że ja z tak lichym towarem zmierzam w kierunku kasy...stwierdzając, że to nadaje się jedynie do wyrzucenia...Nie dałam za wygraną i przygarnęłam moje biedniutkie żurawki...Po 3-ch dniach żurawki napiły się solidnie wody (stały w brodziku) i teraz po tygodniu wyglądają tak jak na zdjęciu...Uratowałam je...
Rumianka 08:48, 15 wrz 2016

GorAna 08:51, 15 wrz 2016

Elisko, toż Ty jesteś reanimatorka
Będą Cię cieszyć w ogrodzie
Urlopowania zazdraszczam, rybki też
LyraBea 08:53, 15 wrz 2016

Rumianka napisał(a)
Jadąc na urlop w Lidlu trafiłam na żurawki...były tak ususzone, że liście większości leżały na doniczkach...oczywiście już przecenione...ale w stanie agonalnym. Zgarnęłam je wszystkie z półki, 10 szt i zobaczyłam przerażenie w oczach mojego eMa, gdy moje zakupy znalazły się w koszu...Z niedowierzaniem patrzył, że ja z tak lichym towarem zmierzam w kierunku kasy...stwierdzając, że to nadaje się jedynie do wyrzucenia...Nie dałam za wygraną i przygarnęłam moje biedniutkie żurawki...Po 3-ch dniach żurawki napiły się solidnie wody (stały w brodziku) i teraz po tygodniu wyglądają tak jak na zdjęciu...Uratowałam je...
Też czasem tak robię. A marketach zdarzylo mi się dostać za symboliczną złotówkę jakieś roślinki, ktore już nawet do przecenienia się nie nadawały. Szłam do szefostwa z takim trupkiem i żądałam natychmiastowej reakcji w celu uratowania życia. Muszę sobie przypomnieć jak to się robi Bardzo ładne odmiany żurawek. Jeszcze będą z nich ludzie a potem dzieci.