Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

sylwia_slomc... 21:43, 10 paź 2016

Pięknie wyszło z tymi wrzosami , a za dwa sezony poszerzysz bo roślinkom zrobi się za ciasno
Rumianka 21:51, 10 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pięknie wyszło z tymi wrzosami , a za dwa sezony poszerzysz bo roślinkom zrobi się za ciasno
Na pewno tak będzie...że będzie ciasno...a teraz za wszelką cenę chcę uzyskać szal z niebieskich marcinków...jak je gdzieś kupię to dosadzę dla lepszego efektu, wszędzie są wysokie, a ja poszukuję niskich, takich jak mam te na zdjęciu...marnie ich widać, bo to prawdziwe malizny...a może doczekam, że kiedyś powiem o nich "kępy"...
jona 22:23, 10 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Pewnie szybciej niż za dwa sezony .
Ślicznie wyglądają te białe wrzosy . Marcinki rosną zawsze jak na drożdżach. Już w następnym roku będą wyglądać efektownie, a jeszcze sezon dalej trzeba je będzie ograniczać .
Rumianka 21:03, 11 paź 2016

jona napisał(a)

Pewnie szybciej niż za dwa sezony .
Ślicznie wyglądają te białe wrzosy . Marcinki rosną zawsze jak na drożdżach. Już w następnym roku będą wyglądać efektownie, a jeszcze sezon dalej trzeba je będzie ograniczać .
O kurcze, a ja dziś znalazłam takie marcinki i już dosadziłam więc pewnie już w przyszłym sezonie będę latać z nimi po ogrodzie...
Rumianka 21:06, 11 paź 2016

Jeszcze raz pomęczę Was moim nowym "dzieckiem"...po dosadzeniu marcinków rabata wygląda tak...
violka171 21:17, 11 paź 2016

o Matko Boska z córką!!!!!!!!!!!
dokonałaś fenomalnego wyboru na dziś,ale wiesz że będziesz musiała w przyszłosci ucieć z marcinkami bo zasłonią całą rabate,albo związywać latem w pukle
na dzień dzisiejszy jest cudownie
hanka_andrus 21:25, 11 paź 2016

Mnie się podoba!
zoja 21:41, 11 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Jeszcze raz pomęczę Was moim nowym "dzieckiem"...po dosadzeniu marcinków rabata wygląda tak...

To ujecie najbardziej mi sie podoba
Pieknie! I tyle pracy - super

Marcinki bedziesz uszczykiwac zeby wielkie nie roslt? Czy chcesz takie wysokie przy chodniku?
Rumianka 21:58, 11 paź 2016

violka171 napisał(a)
o Matko Boska z córką!!!!!!!!!!!
dokonałaś fenomalnego wyboru na dziś,ale wiesz że będziesz musiała w przyszłosci ucieć z marcinkami bo zasłonią całą rabate,albo związywać latem w pukle
na dzień dzisiejszy jest cudownie
Jak dosadziłam, to też od razu tak pomyślałam, że marcinki w niedalekiej przyszłości rozpanoszą się i mogą zasłonić pozostałe rośliny... ostatnio latałam po ogrodniczych w poszukiwaniu marcinków żeby posadzić je w to właśnie miejsce...Z jeden sezon tak zostawię...bo gdybym zaraz je stąd zabrała, to eM chyba by mnie udusił,,, więc aby uniknąć zgrzytów rodzinnych i przedwczesnej śmierci, zostawiam je w spokoju... bo i tak eM marudzi, że ciągle coś wymyślam...Ale jak coś nie będzie mi pasić, to i tak przeniosę je...zawsze się znajdzie inna miejscówka...
Rumianka 21:59, 11 paź 2016

hanka_andrus napisał(a)
Mnie się podoba!
Haniu, tak bardzo chciałam takie zestawienie, ale z marcinkami muszę pogadać, żeby za szybko nie rozrastały się