Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Basilikum 21:22, 08 lis 2015

no otworze prasowalnie online hihi pod chmurka to nie za bardzo, bo mi nozki zmarzna
Warmia 21:24, 08 lis 2015

Basilikum napisał(a)
no otworze prasowalnie online hihi pod chmurka to nie za bardzo, bo mi nozki zmarzna

Nie no, możesz w domku
Rumianka 21:29, 08 lis 2015

Iza, jesteś niesamowita, jesteś pierwszą osobą, która lubi prasowanie, podziwiam Cię dobra duszyczko...
Basilikum 21:42, 08 lis 2015

mam dobry sprzet no i bardziej od prasowania lubie miec na sobie wyprasowane ubrania
Anda 10:18, 09 lis 2015

Warmia napisał(a)

A u mnie wiele rzeczy "robi się samo". Przynajmniej tak mówi moja córka.

Hehe, skąd ja to znam

No ale ja bardziej od prasowania nie lubię odkurzania, mycia podłóg i okien. Prasowanie nie jest takie złe Tylko, że prasuję jedynie rzeczy, które muszą być wyprasowane. Nic ponad to
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Dominika11 10:21, 09 lis 2015

cześć

Anda napisał(a)

Hehe, skąd ja to znam

Tylko, że prasuję jedynie rzeczy, które muszą być wyprasowane. Nic ponad to
u mnie to samo
olga80 15:44, 09 lis 2015

Zaczarowałaś mnie swoim ogrodem koniczynka jest fantastyczna
Warmia 18:46, 09 lis 2015

Anda napisał(a)

Hehe, skąd ja to znam

No ale ja bardziej od prasowania nie lubię odkurzania, mycia podłóg i okien. Prasowanie nie jest takie złe Tylko, że prasuję jedynie rzeczy, które muszą być wyprasowane. Nic ponad to

A ja mam znajomą, która nawet majtki prasuje
sylwia_slomc... 18:55, 09 lis 2015

Martuś to masz już dwie I to nie dlatego, że lubię tylko jak mi się dzieci urodziły z alergiami i AZS to lekarz kazał śpioszki i pieluszki prasować z obu stron bo wysoka temperatura odkaża czyli wyjaławia bakterie. I ......tak już zostało, skarpety też prasujęBo w końcu doszłam do wniosku , że one też mogły by być jałowe, wiadomo , że stopy się pocą , nie każde pranie da się wyprać w wysokich temperaturach.....więc zostaje żelazko I nawet jestem z tego zadowolona
Warmia 21:07, 09 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Martuś to masz już dwie I to nie dlatego, że lubię tylko jak mi się dzieci urodziły z alergiami i AZS to lekarz kazał śpioszki i pieluszki prasować z obu stron bo wysoka temperatura odkaża czyli wyjaławia bakterie. I ......tak już zostało, skarpety też prasujęBo w końcu doszłam do wniosku , że one też mogły by być jałowe, wiadomo , że stopy się pocą , nie każde pranie da się wyprać w wysokich temperaturach.....więc zostaje żelazko I nawet jestem z tego zadowolona

Ja się nie wyśmiewam, bardziej podziwiam