Zaczęłam obsadzać,,, wzdłuż przejścia są pierwiosnki, na rabacie mahonia i będzie jeszcze suchodrzew, w rogach rabaty przesadzone kloniki Ginnala już zgubiły liście, na brzegach trawki - kostrzewa sina, a brzeg rabaty od strony ławki będzie tawuła japońska, bo pięknie się przebarwia.
wysypałam trociny, bo eMuś piłował drzewo, ale gdy skończę rabatę to wysypię korę
No jestem pod wrażeniem, ale szybko się uwinęłaś z tą rabatą bardzo ładnie już teraz wygląda , a jak się wszystko zadomowi będzie bardzo ładnie, i ta ścieżka na środku, fajny pomysł podoba mi się
Witaj Asieńko, cieszę się, że zawitałaś do mojego ogrodu. Ja też mało uczestniczyłam w "życiu" O, bo cały sezon ogrodowy przebywałam na działce poza miejscem zamieszkania, a tam z netem krucho...
Jolu, co się nie robi, by wyszło w miarę dobrze...staje się na rzęsach... Na zdjęciach zauważyłam, dopiero teraz, po utworzeniu nowej rabaty, że większość moich "poletek rabatowych" mają kształty zbliżone do rogalików...ha,ha... I z czego to się bierze?