Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z koniczynką

Ogród z koniczynką

Rumianka 10:59, 21 sie 2024

nasze pomidorowo, ale jakie smaczne...pachnące słońcem...i beż zadnych chorób...
Rumianka 11:02, 21 sie 2024

Przycięłam trochę berberysy, bo rozszalały sie...
Basieksp 11:02, 21 sie 2024

Hortensje i klonik śliczny Mam podobnego klona i co rok mimo oprysku łapie chorobę, biały nalot na liściach. Trochę mi go szkoda ale jak na drugi rok będzie to samo to chyba się go pozbędziemy.
A z sąsiadem może jakoś się uda wytrzymać. On w bezpośrednim sąsiedztwie, czy dzielą Was od niego jakieś działki? Może uda się go jakoś ignorować, nie wdawać się w niepotrzebnie dyskusje, z których i tak by pewnie nic nie wynikło z jego strony.
Rumianka 11:03, 21 sie 2024

Mozga posadzona w doniczce, wyszła już na rabatę
Rumianka 11:23, 21 sie 2024

Basieksp napisał(a)
Hortensje i klonik śliczny Mam podobnego klona i co rok mimo oprysku łapie chorobę, biały nalot na liściach. Trochę mi go szkoda ale jak na drugi rok będzie to samo to chyba się go pozbędziemy.
A z sąsiadem może jakoś się uda wytrzymać. On w bezpośrednim sąsiedztwie, czy dzielą Was od niego jakieś działki? Może uda się go jakoś ignorować, nie wdawać się w niepotrzebnie dyskusje, z których i tak by pewnie nic nie wynikło z jego strony.

Basieńko, mój klonik też z białym nalotem...nie wiem co to takiego.
Sąsiad nowy jest od nas po ukosie przez ulicę...Zadne rozmowy nie wchodzą w grę, bo niby o czym z nim rozmawiać, skoro o konkretach było tak ciężko już na samym początku...niech się martwią ci, którzy mają go w bezpośrednim sąsiedztwie..., nawet nikomu nie umie powiedzieć "dzień dobry", nie chce mu to przejść przez gardło...
A ja, taki głupi uczynny człowiek, na samym początku jego budowy pstrykałam fotki żeby miał pamiątkę z etapów powstawania jego domu, bo nie przyjeżdżał nawet popatrzeć, chciałam mu je dać...a teraz pomyślałam sobie, że nie ma sensu wspominać mu, że takowe foty posiadam...figa
Joku 17:03, 21 sie 2024

Rumianka napisał(a)

do jeżówek przytulił się ogórecznik...skąd on się tam wziął?

Podejrzewam że jakiś ukryty gratis w doniczce się tobie trafił .
Basieksp 18:31, 21 sie 2024

Rumianka napisał(a)

Basieńko, mój klonik też z białym nalotem...nie wiem co to takiego.
Sąsiad nowy jest od nas po ukosie przez ulicę...Zadne rozmowy nie wchodzą w grę, bo niby o czym z nim rozmawiać, skoro o konkretach było tak ciężko już na samym początku...niech się martwią ci, którzy mają go w bezpośrednim sąsiedztwie..., nawet nikomu nie umie powiedzieć "dzień dobry", nie chce mu to przejść przez gardło...
A ja, taki głupi uczynny człowiek, na samym początku jego budowy pstrykałam fotki żeby miał pamiątkę z etapów powstawania jego domu, bo nie przyjeżdżał nawet popatrzeć, chciałam mu je dać...a teraz pomyślałam sobie, że nie ma sensu wspominać mu, że takowe foty posiadam...figa

Jeśli nie wie to nic mu nie mów o zajęciach, bo jeszcze wpadnie na jakiś głupi Qpomysł, że "po coś" te zdjęcia robiłaś? Niewwiadomo co mu w głowie siedzi. Ale dobrze, że nie macie go tak zupełnie po sąsiedzku Nie będziesz go codziennie spotykać
Margo2 22:48, 21 sie 2024

Współczuję takiego sąsiada.
Jakie mam szczęście, że mam wspaniałych sąsiadów.
Magara 23:38, 21 sie 2024

Zaglądam, sąsiada współczuję
Sama sobie swoich niektórych sąsiadów też współczuję
Nie mam pomysłu jak na chamstwo i głupotę reagować

Ale roślinki kwitnące Ci humor na pewno poprawiają
Rumianka 09:40, 27 sie 2024

Joku napisał(a)

Podejrzewam że jakiś ukryty gratis w doniczce się tobie trafił .

Jolu, w ubiegłym roku ogórecznik usadowił się na innej rabacie, więc może ptaki przenoszą nasionka...