Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - trudne początki - Paula

Mój ogród - trudne początki - Paula

babka 23:23, 24 paź 2015

Przeleciałam trochę pismo obrazkowe u Ciebie, trochę też poczytałam o hurtowych zakupach a teraz idę spać Macham
lojalna_ 18:51, 27 paź 2015

) miłego wieczorku ))
paula23 10:05, 28 paź 2015

iwka napisał(a)

mam nadzieję, że mnie zaprosisz na ta kawkę

Oczywiście ze tak
dominika_ 12:13, 28 paź 2015

Wszyscy przyjedziemy
paula23 20:59, 03 lis 2015

Witam się
Coś ostatnio mało czasu miałam bo goście za gośćmi
Wczoraj poczyniłam ostatnie zakupy roślinek w tym sezonie niestety zawiodłam się na panu "szkółkowym" bo nie przywiózł i traw co prawda tłumaczył się że były malutkie i nie warto było i obiecał na wiosnę ale i tak mi trochę smutno bo liczyłam że podosadzam.

Kupiłam za to mojego wymarzonego klona palmowego garnet, 9 róż, 3 budleje, brakującą hortensje i drzewka owocowe grusze, czereśnie i nektarynkę.

Dziś piękną pogodę miałam i cały dzień sadziłam udało mi się przesadzić roślinki z miejsca na rabatę różana i posadziłam róże, drzewka owocowe też już wsadzone, dosadziłam bluszcz do pergoli, skalniaki na skalniak i jałowca wiltonii próbuje prowadzić go przy paliku Jutro planuje wsadzić hortensje,budleje i miskanty, do róż dosadzę lawendę a wiosną do towarzystwa dojdzie im stipa przed kaskadą będzie zmiana lawendy na żurawki i wkońcu wiem co z tymi trawkami na środku posadzę mojego klonika

Wczoraj byli u nas przemili goście (ciocia z wujkiem) w tym tygodniu ciocia ma robić porządki w ogrodzie i obiecała mi trochę roślinek a wujek obiecał podwieźć także nudzić się nie będę
frezja 21:38, 03 lis 2015

jak konkurs..wygrana jest?? 2 dni temu miałaś sporo głosów)

ciocia z wujkiem i jeszcze z roślinkami to fajni goście)
paula23 21:43, 03 lis 2015

frezja napisał(a)
jak konkurs..wygrana jest?? 2 dni temu miałaś sporo głosów)

ciocia z wujkiem i jeszcze z roślinkami to fajni goście)

Już nie łudzę się nadzieją co miesiąc jeden ekspres był do wygrania (został jeszcze jeden) ale wygrały dziewczyny które uzbierały ponad 4tys i 6tyś głosów

Wujek ma mi przywieźć dużo gałązek bukszpanu i cisa do ukorzenienia zobaczymy jak mi pójdzie
Dominika11 21:44, 03 lis 2015

to szkoda - może innym razem się uda
frezja 21:49, 03 lis 2015

paula23 napisał(a)

Już nie łudzę się nadzieją co miesiąc jeden ekspres był do wygrania (został jeszcze jeden) ale wygrały dziewczyny które uzbierały ponad 4tys i 6tyś głosów

sprytna jesteś i dasz radę..jak nie tu,to w innym konkursie)
paula23 21:50, 03 lis 2015

Dominika11 napisał(a)
to szkoda - może innym razem się uda

Próbować zawsze warto ostatnio wygrałam zestaw kieliszków w sumie bardziej dla śmiechu wzięłam udział w konkursie wymyśl nazwę dla drinka z pomarańczą i chili, walnęłam "Piekielna pomarańczka" jakież było moje zdziwienie jak po tygodniu dostałam maila że wygrałam

Ps. nagroda pocieszenie to 34 paczki ciastek z takiej też bym się cieszyła nie jestem pazerna a po za tym ekspres do kawy mam więc ciacha by mi wystarczyły co dzień jeden zestaw losują