Kokesz
21:48, 26 sty 2019

Anitko, dziękuję za wszystkie podpowiedzi, trzy żółte tujki to chyba tam za dużo, spróbuję wiosną, po przekwitnięciu tulipanów coś podziałać i poprzesadzać zgodnie z Twoimi radami 
Kompostownik chciałam przysłonić ażurowo, nie zależy mi na całkowitym zasłonięciu, dlatego myślałam o rododendronie i hortensjach, które już tam są tylko malutkie. Ewentualnie przesunęłabym do przodu cisa rosnącego pod samym płotem.
Agnieszko
Renatko, masz na myśli papryczkę?
Wybierasz się do Poznania na Gardenię, fajnie byłoby się znowu spotkać
Basia, mam połowę ogródka w słońcu i połowę w cieniu, muszę jakoś dopasować do tego roślinki
a paprocie coraz bardziej mi się podobają 
Viola, podziękowania za trawnik przekażę eMowi, bo to jego oczko w głowie
rabatki jeszcze dużo poprawek mają przed sobą, mam nadzieję, że będzie coraz ładniej 
Muszę jeszcze raz przejrzeć Twój wątek, może jeszcze jakieś nasionka mi wpadną w oko
a wybierasz się może na Gardenię?

Kompostownik chciałam przysłonić ażurowo, nie zależy mi na całkowitym zasłonięciu, dlatego myślałam o rododendronie i hortensjach, które już tam są tylko malutkie. Ewentualnie przesunęłabym do przodu cisa rosnącego pod samym płotem.
Agnieszko

Renatko, masz na myśli papryczkę?
Wybierasz się do Poznania na Gardenię, fajnie byłoby się znowu spotkać

Basia, mam połowę ogródka w słońcu i połowę w cieniu, muszę jakoś dopasować do tego roślinki

Viola, podziękowania za trawnik przekażę eMowi, bo to jego oczko w głowie

Muszę jeszcze raz przejrzeć Twój wątek, może jeszcze jakieś nasionka mi wpadną w oko