Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

anabuko1 16:42, 05 sie 2016

A zapomianałam dodać..pięknie na przestrzeni tych kilku lat rabaty się zmieniły.Brawo!!
Dorota123 17:59, 05 sie 2016

Sebku tu wszyscy mają tak samo, tzn wszyscy zmieniają, poprawiają, doszkalają się. Zaglądając do innych ogrodów podpatrujemy, poznajemy nowe rośliny, dostajemy wskazówki, bądź sami wyciągamy wnioski. Już nie raz u siebie pisałam, że zanim trafiłam na Ogrodowisko podobał mi się mój ogródek, a teraz ciągle czuję jakiś niedosyt. Chociaż prawie cały jest odmieniony.

U Ciebie widać jak wiele pracy włożyłeś w osiągnięcie efektu. Brawo TY
Joku 20:13, 05 sie 2016

Pamiętam że zrobiłeś pod domem taki murek kamienny (widać go na pierwszych zdjęciach) i pisałeś że tam jest niewiele ziemi bo pod spodem jest coś (już nie pamiętam co). Rosną w tym miejscu rośliny czy masz problem? Pamiętam, bo sporo osób namawiało ciebie żeby go rozebrać.
polinka 22:13, 05 sie 2016

Lubię bardzo Twoja bylinowa ale to już wiesz

Szybko uplywajacych godzin jutro i w niedziele
Madzenka 22:46, 05 sie 2016

Historia bylinówki poakzuje jak dojrzewałem ogrodowo i nie tylko
Sebek 10:20, 06 sie 2016

anabuko1 napisał(a)

Moje jeżówk odmianowe słabo przyratają.
A nawet żadnych nie nawoziłam.
to fajnie,że Fairy taka twardzielka.W czerwcu i lipcu i tak duzo kwitnie ładnych róz.to niech póżniej kwitnie

Można na nie patrzeć i tak Tak się zastanawiam czy dwóch rabatowych nie podmienić na co innego - stare są i ledwie żyją....
Sebek 10:21, 06 sie 2016

anabuko1 napisał(a)
A zapomianałam dodać..pięknie na przestrzeni tych kilku lat rabaty się zmieniły.Brawo!!

We wrześniu kolejna przeróbka Musze zebrać materiał - na razie kupiłem ziemię na promocji
Sebek 10:23, 06 sie 2016

Dorota123 napisał(a)
Sebku tu wszyscy mają tak samo, tzn wszyscy zmieniają, poprawiają, doszkalają się. Zaglądając do innych ogrodów podpatrujemy, poznajemy nowe rośliny, dostajemy wskazówki, bądź sami wyciągamy wnioski. Już nie raz u siebie pisałam, że zanim trafiłam na Ogrodowisko podobał mi się mój ogródek, a teraz ciągle czuję jakiś niedosyt. Chociaż prawie cały jest odmieniony.

U Ciebie widać jak wiele pracy włożyłeś w osiągnięcie efektu. Brawo TY

Dokładnie tak jak piszesz. Bez ogrodowiska tego ogrodu by nie było Albo nadal byłby skalniak i rabaty otoczone plastikiem
Sebek 10:27, 06 sie 2016

polinka napisał(a)
Lubię bardzo Twoja bylinowa ale to już wiesz

Szybko uplywajacych godzin jutro i w niedziele

Poli - na pewno pojawi się tu więcej traw, by uspokoić towarzystwo Myślę jeszcze nad trzema Nigrami, by zasłonić domy w tle, ale muszę się napatoczyc na jakieś tanie. Albo ja jestem chciwy albo szkółki zwariowały z cenami...
polinka 10:37, 06 sie 2016

Sebek napisał(a)

Poli - na pewno pojawi się tu więcej traw, by uspokoić towarzystwo Myślę jeszcze nad trzema Nigrami, by zasłonić domy w tle, ale muszę się napatoczyc na jakieś tanie. Albo ja jestem chciwy albo szkółki zwariowały z cenami...

Niestety to drugie szkolkarze poczuli coraz większe zainteresowanie i cuduja...

3 lata temu kupowałam nigry po 55 zł, teraz po znizszce dostałam ofertę na 85 zł sztuka...i to wcale nie jakieś wypasione z grubym pniem.