Sylwia to może wstaw foto z satelity google, pokaż te 5000 m2. Nie umiem sobie wyobrazić ile dni trwa koszeni trawnika musicie mieć jakiś traktor chyba
Piękne widoki mają sąsiedzi którzy mieszkają za kompostownikiem
Do takiej plamy właśnie dąże, ale z dodatkami żeby nudno nie było.
Roślin może rzeczywiście sporo, ale kolorystycznie to już nie jest takie ućkane - chyba
Z drugiej strony - w lewo patrz- w tym roku kończą budowę.
To bardzo mili ludzie, ale....
Zapytałam czy będą coś sadzić wzdłuż naszego wspólnego ogrodzenia.
Odpowiedź:"ależ skąd taki widok sobie zasłaniać"
Kolejne zadanie przede mną jak tam wcisąć coś nie Tujowo-szmaragdowego, bo ja z kolei będę miała z nad stawu piękny widok na ich...podwójny garaż.
A ci za kompostownikiem to już nie tak fajni
Aaaaa- traktora nie posiadam a kosiarka mi odmówiła ostatniego koszenia w tym roku. Całość koszę 3 bite dni.
Tyle...
Uwielbiam wszystkie czosnki i orliki, narazie w innej części ogrodu posadziłam swoje pierwsze cebulki i wiosny się chyba nie doczekam, a z orlików jeszcze nic nie mam ale jest tyle odmian, które mnie zauroczyły, że nie wiem na które się zdecydować.
Z czosnków mam "Mount Everst", 'Purple sensation" i "Karatawski".
Nie wiesz może czy z czosnkami jest tak jak z krokusikami - wsadzasz jedną cebulkę a po roku masz pięć? Byłoby fajnie
Trawy są za niskie a ja potrzebuję zasłonki, która będzie conajmniej do górnej krawędzi ogrodzenia. Poza tym to sezonowa osłona.
A sama koncepcja - świecznica i trawy - jestem za ale nie w tym miejscu.
Jak byś coś o tych czosneczkach wiedziała do kliknij do mnie, będę bardzo Happy
Ps. każdy pomysł podsuwa mi kilka nowych, więc nie krępuj się
To była tylko wprawka, schody to było wyzwanie, a przede mną jeszcze wędzarnia, może z piecem do pieczenia chleba i meandry na górce, jakieś schodki i takie tam.
Już ja zawsze coś wymyślę, żeby broń Boże nie odpocząć. macham