Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kamienny ogród patykiem malowany

Kamienny ogród patykiem malowany

Sylvana 20:15, 28 lis 2015

Anda napisał(a)

Tez dokarmiam ptaki, lubie je obserwowac. Niestety, kot tu jakis przychodzi od pewnego czasu i ptaki o wiele rzadziej przylatuja

U mnie jest mnóstwo kotów bezdomnych - na działce nie ma psa więc chodzą jak po swoim.
Karmnik ustawiłam niedaleko okna, więc w razie czego zapukam w szybę i pożegnam futerkowe.

Siedzę teraz u Ciebie bo nie skojarzyłam kto do mnie zajrzał
Nowy avatarek - super - bardzo mi się podoba
Anda 20:20, 28 lis 2015

Sylvana napisał(a)

U mnie jest mnóstwo kotów bezdomnych - na działce nie ma psa więc chodzą jak po swoim.
Karmnik ustawiłam niedaleko okna, więc w razie czego zapukam w szybę i pożegnam futerkowe.

Siedzę teraz u Ciebie bo nie skojarzyłam kto do mnie zajrzał
Nowy avatarek - super - bardzo mi się podoba

Ten kot nie przejmuje się pukaniem. Najchętniej wszedłby do domu. Tak naprawdę groźną być nie potrafię, bo mimo wszystko lubię koty

Avatarek wprowadził trochę niezamierzonego zamieszania

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sylvana 20:33, 28 lis 2015

Anda napisał(a)

Ten kot nie przejmuje się pukaniem. Najchętniej wszedłby do domu. Tak naprawdę groźną być nie potrafię, bo mimo wszystko lubię koty

Avatarek wprowadził trochę niezamierzonego zamieszania

Ja mam w domu dwie kocice i wiosną koty przychodzą pod same drzwi i niestety zostawiają ślad bytności.
Pukania się boją....ten u Ciebie widocznie jest domowy na spacerze i dlatego się nie boi.

Zamieszanie z avatarkiem ..... ale pozytywne....wszystkim się podoba...ja też się podpisałam
ag_zie 20:43, 28 lis 2015

Karmnik świetny Wam wyszedł U nas też do karmnika goście już zaglądają
Sylvana 20:40, 29 lis 2015

ag_zie napisał(a)
Karmnik świetny Wam wyszedł U nas też do karmnika goście już zaglądają

Dziękujemy
Dziś gości było już o wiele więcej - oprócz sójki, były sikoreczki - bogatki, modraszki i te trzecie zapomniałam jak się nazywają
Podglądaliśmy przez okno z młodym i mieliśmy straszną uciechę
Sylvana 22:49, 29 lis 2015

Pierwsi goście w moim karmniku i pierwsza radość

Sikora bogatka i sikora szarytka - uboga

Trochę nieostre ale latały jak w ukropie i nie mogłam nadążyć....

Sikora bogatka i sójka

Na koniec sójka-pasibrzuch, wyjadła wszystko i towarzystwo się rozeszło...
Sylvana 22:54, 29 lis 2015

Wczoraj jeszcze było tak....woda zamarzła....rośliny się zwinęły... i jakoś smutno się zrobiło...

Mglisty poranek....

Widać, że jeszcze mnóstwo roboty zostało....ale w przyszłym tygodniu cieplej

Anda 08:55, 30 lis 2015

Sylvana napisał(a)
Wczoraj jeszcze było tak....woda zamarzła....rośliny się zwinęły... i jakoś smutno się zrobiło...

Ty nie masz ogrodu, Ty masz park... Przepieknie u Ciebie Smutku jakos dojrzec nie moge

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Dominika11 09:10, 30 lis 2015

Witaj Pospacerowałam po Kamiennym i powiem, że masz slicznie bardzo mi się podoba i będę zaglądać
Rumianka 09:26, 30 lis 2015

Sylvana napisał(a)
Mglisty poranek....

Bardzo podoba mi się w Twoim ogrodzie, bo jest taka parkowa przestrzeń. Jednakże to zdjęcie przeraża mnie, że te wszystkie brzegi są takie niezabezpieczone, czy tam jeszcze nikt nie wpadł??? Wyglada na głębokie...bo ja z tych strachliwych...