Przy budowie drugiego domu zaplanujecie spiżarnie, garderoby i inne pomieszczenia gospodarcze a podobmo przy trzecim to jest wszystko git nie wiem , bo trzeci przede mną
W kuchni nie zmieści się w żadnej. Nawet miotełka na dłuższym kiju. Mam szufelkę odkurzacza el. pod szafką. Nie używam, bo mi się nie chce latać po zmiotkę do kotłowni :/ Gdybym miała taki schowek, to co innego...
Kasja, zapytałaś przy hebicydach o trawnik. Sama jestem ciekawa co Ci doradzą. Ja powiem, co będę robić z moim trawnikiem ja. Posiany jak pamiętasz 2 miesiące temu już nawoziłam 2 razy nawozem letnim (z dużą dawką azotu). Tyle, że starałam się dawkę troszkę mniejszą od zalecanej zastosować. A teraz, w połowie września nawiozę raz, normalną dawką nawozem jesiennym (bez azotu). Chcę mieć pewność, że trawka będzie należycie przygotowana na przetrwanie zimy. Póki co jej nie zaszkodziłam. Matczyna intuicja podpowiada mi, jak się o nią troszczyć
Nie stosowałam-syn jest astamtykiem i alergikiem i trochę się boję...
Co do koloru czarnego-mam jeszcze komody z mieszkania w nieszczęsnym kolorze wenge-widać na nim wszystko. Od czasu, kiedy kupiłam sobie stół w naturalnym drewnianym kolorze-jestem orędownikiem takiego rozwiązania.