No co TY?? Oni mówili, że za 1800 kupili. Ja za swój granitowy zapłaciłam 1100, więc nie wydawało mi sie to takie straszne. Zaraz sprawdzę te ceny, bo w szoku jestem.
a za piątkę to ja strawie te odbarwienia na moim wymarzonym kremowym zlewozmywaku i mogę(jak mnie wkurzy) co 5 lat wymieniać na nowy bez wyrzutów
PS.często jest tak z modnymi i praktycznymi kuchniami ...że im droższe meble i sprzęty .....tym częściej właściciele jadają na mieście oszczędzają kuchnie?
Kuchnia - fajny temat Podepnę sie ze tylko szuflady, tez mam wszędzie gdzie sie dało Nawet jak jest pelny front to w środku sa szuflady wewnętrzne. w ramach oszczędności w narożnych nie starczyło na cornery ale daję rade bez tego, właśnie tam sa rzeczy "od święta" bo nie ma spiżarki Natomiast servodrive w szafce z koszem na śmieci to moj tez strzał w 1000000 Idealne rozwiązanie już kilka osób "zarazilam" pokazując im to i przerabiali swoje szafki na taki patent
a co do zlewu - olej fajnie pomaga ze nie robi sie tak blyskawicznie osad, ale jednak uważam ze najpesza opcja w domu do czarnego zlewu i reszty armatury i łazienek jest zmiękczacz wody na cala wode do domu, nie ma nic fantastyczniejszego moim zadaniem. zamiast szorowac łazienki można w tym czasie podłubać w roślinkach
ja u siebie mam stalowy len i bardzo wapienna wode i wystarczy cif i jest czyściutki więc w utrzymaniu jest super a ma u mnie już 8 lat Maiłam też praktykę z kremowym i porażka po 4 latach jest nie do doczyszczenia Teraz jakbym robiła zastanawiałabym się jeszcze nad ceramicznym bo mi sie bardzo podobają