wiesz ja akurat z czarnego zlewu jestem zadowolona, miałam jasny i brudny gorzej wyglada bo nigdy go nie doprowadzisz do idealnej czystości. a czarny tak. bardziej wkurzają mnie zacieki przy bateriach .. i samo doprawadzanie blatu do blysku
Wszystkie dodatki ułatwiające życie i poprawiające funkcjonalność kosztują. Ale to dobrze spożytkowana kasa. U mnie nie ma w kuchni miejsca za sprzętem mało używanym Takowy ewentualnie trzymam w spiżarni wygospodarowanej z części garażu. W kuchni każdy kąt ma znaczenie. Dlatego przemyśl.
Dokładnie. Nie wstawiałabym zlewu kontrastującego z resztą blatu. NIektórzy wstawiają zlew w jakimś neutralnym kolorze i do tego dobierają armaturę. Gdy armatura jest z nierdzewki to jeszcze może wchodzić w rachubę zlew z nierdzewki, ale to już nie moje bajka...
O to to, tak kombinowałam z oknami żeby blat się zlicował z nimi i stworzył jedna płaszczyznę. Też polecam takie rozwiązanie.
wszyscy piszą o pięknych, nowoczesnych czarnych, kremowych a ja po cichu i tak miałam zamiar wstawić stalowy len iii już zaczynałam się zastanawiać, a może jednak ...
Już pisałam, ale jakoś nikt nie skomentował.
A zlew ceramiczny? Czyli faktura taka jak umywalki, ale kształt zlewozmywaka. Z czyszczeniem nie powinno być problemu.
Znajomi mają taki starego typu, kwadratowy jak w angielskich kuchniach, ale nowoczesne tez już są.