Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

leon60 08:19, 07 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Kurcze dlaczego mało kto lubi lodówki w zabudowie?jak ja taką "muszę" wsadzić...

też wsadzę jak mi obecna wolnostojąca padnie i skoro taka wystarcza to nie rozumiem dlaczego pod zabudowę są małe ?
kasja83 08:23, 07 lis 2016

leon60 napisał(a)

też wsadzę jak mi obecna wolnostojąca padnie i skoro taka wystarcza to nie rozumiem dlaczego pod zabudowę są małe ?

No ta, którą ja teraz mam-jest za mała...wszystko poupychane. W ogóle jakbym miała w jednym słowie określić stan mojej kuchni na teraz-byłoby to zdecydowanie słowo: POUPYCHANE
leon60 08:27, 07 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Nie spodziewam się u Ciebie kuchni w stylu angielskim...ale ciekawa jestem pomysłu-a jak będzie rdzawka-to już w ogóle.Kiedy wykonanie?

angielskim ? najn najn najn
ma być przed przed świętami
Mixtoorka 08:35, 07 lis 2016

kasja83 napisał(a)

No ta, którą ja teraz mam-jest za mała...wszystko poupychane. W ogóle jakbym miała w jednym słowie określić stan mojej kuchni na teraz-byłoby to zdecydowanie słowo: POUPYCHANE

Kasiu jeśli nie side by side to ciężka droga wyboru większej lodówki przed Tobą. Wiem, bo szukam...i szukam...i zwiedzam pół kraju w sobotę byłam oglądnąć lodówkę w Bydgoszczy byłam w Gorzowie i milion razy w Pile ;D Jeszcze Poznań pozostał

Ty pewnie masz cywilizację bliżej

Nam stolarz polecał zabudowę ale osobno lodówkę a osobno zamrażalnik- taka side by side ale w zabudowie. Ale najlepiej podobno nie zabudowywać lodówek w ogóle bo skraca im to życie i tak krótkie.
kasja83 08:37, 07 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)

Kasiu jeśli nie side by side to ciężka droga wyboru większej lodówki przed Tobą. Wiem, bo szukam...i szukam...i zwiedzam pół kraju w sobotę byłam oglądnąć lodówkę w Bydgoszczy byłam w Gorzowie i milion razy w Pile ;D Jeszcze Poznań pozostał

Ty pewnie masz cywilizację bliżej

Nam stolarz polecał zabudowę ale osobno lodówkę a osobno zamrażalnik- taka side by side ale w zabudowie. Ale najlepiej podobno nie zabudowywać lodówek w ogóle bo skraca im to życie i tak krótkie.

No tego się boję, że zrobię i trza będzie wymieniać...rady nie ma-będę szukać.
AniMa 08:37, 07 lis 2016

Odnośnie lodówek - mamy w zabudowie, ze spiżarni wywaliłam, ....ale zbliża się zima, więc będzie dodatkowa na tarasie
iwka 08:39, 07 lis 2016

moja ślubna więc hmmmmm 15-letnia daje radę staruszka ale faktycznie trochę za mała

Kasiu gratki
Nett 09:12, 07 lis 2016

kasja83 napisał(a)

UUUUU to jestem ciekawa jak to wygląda. Ja nie zakładałam lodówki w zabudowie- między innymi z tego powodu o którym piszesz-pojemność.Ale jakoś nie bardzo widzę-na całej ścianie z białego frontu-taki klocuszek czarny,czy srebrny.Będę więc szukać czegoś w zabudowie-obecnie lodówka ma 245l pojemności łącznie i jest to za mało.Chodzę teraz po rodzinie i znajomych-zaglądam im do lodówki-oceniam,czy duża i pytam o pojemność

U mnie wątku niedawno wstawiałam zdjęcia.
Na drugim zdjęciu, w pierwszej szafce po prawej stronie jest schowana zwykła lodówka.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7146-ogrod-nety-moje-marzenie?page=146
Agania 09:14, 07 lis 2016

kasja83 napisał(a)

Też tak mam Kasiu, w nowej kuchni nie mam za bardzo możliwości na sensowną lodówkę, tylko podblatówka 60-tka pod zabudowę, to żadne rozwiązanie, w spiżarni stoi i już zostanie chłodziarko zamrażarka Boscha 200cm wys. czyli dalej upychanie i musi wystarczyć, za mały metraż na ideał, ale spiżarnia jest przy kuchni więc to jedyny plusik
Lodówki w słupku ładnie się prezentują, dużo zyskały na wyglądzie, dawniej lodówka straszyła, teraz dodaje kuchni szyku

Chłodziarko-zamrażarki pod zabudowę wcale nie są takie małe, jak dla mnie lodówka moich marzeń, na którą nie mam miejsca czyli side by side są dużo mniejsze pojemnościowo, widziałam, porównałam i mam opinie od znajomych, które ten typ lodówki mają na wyposażeniu swoich kuchni.
MirellaB 09:16, 07 lis 2016

Ja mam dużą zamrażarkę w garażu, a w kuchni lodówkę słupek i z takiego układu jestem zadowolona. Nawet odpowiada mi ręczna kostkarka i dystrybutorek na wodę
Nigdy nie miałam lodówki zabudowanej.