Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

AgataP 09:45, 20 sty 2017

Kaśka tapeta fajna, ja bym widziała taką u siebie ale czarną
Diety - najlepiej przemyślana od dietetyka
Kawą mnie postraszyłyście bo piję rozpuszczalną, kurna mam już rozejrzeć się za doniczką dla siebie ?
Anda 09:46, 20 sty 2017

A ja pyra poznańska jestem i bez ziemniaków żyć nie mogę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataP 09:50, 20 sty 2017

a to od razu nasunęło mi się pytanie - która pija lub piła Yerba Mate?

Zielonej herbaty nie lubię, ale pijam czystek i mieszankę własnej kompozycji: skrzyp, pokrzywa, czarna herbata z płatkami wiśni i kwiatami nagietka - pyszna , nawet dzieciaki piją.
ren133 10:10, 20 sty 2017

malgol napisał(a)
A ja próbuje odstawić węglowodany...i tak jak mięso z surówka na obiad mi wystarcza to śniadania bez pieczywa nie mogę sobie wyobrazić i cała dieta leży na łopatkach

Ja na śniadanie serwuję sobie jogurt naturalny z bakaliami lub owsiankę
leon60 10:15, 20 sty 2017

ren133 napisał(a)

Ja na śniadanie serwuję sobie jogurt naturalny z bakaliami lub owsiankę

nie umiem żyć bez owsianki
nawigatorka 10:22, 20 sty 2017

Powiem jak moja corka:bleeeee choć wiem że zdrowo byłoby to lubić.ewentualnie płatki owsiane na surowo z jogurtem.
ren133 10:25, 20 sty 2017

nawigatorka napisał(a)
Powiem jak moja corka:bleeeee choć wiem że zdrowo byłoby to lubić.ewentualnie płatki owsiane na surowo z jogurtem.

bleeeee to jest z cukrem
leon60 10:32, 20 sty 2017

nawigatorka napisał(a)

zalej wodą z odrobiną mleka, dodaj słonecznik, dynię, żurawinę, orzechy, łyżkę miodu, cynamon i 2 minutki na płycie tego nie można nie lubić
10:51, 20 sty 2017
leon60 napisał(a)

zalej wodą z odrobiną mleka, dodaj słonecznik, dynię, żurawinę, orzechy, łyżkę miodu, cynamon i 2 minutki na płycie tego nie można nie lubić

no właśnie !

6 dni w tygodniu jadam owsianke na sniadanie ....i najlepsze jest to ze mój student swoich koleżków do owsianki przekonał ....bo nie dość ze dobre pożywne, tanie...to i szybkie do zrobienia ....ech co ta obecna młodzież teraz wyprawia

płatki górskie zalewam własnym mlekiem migdałowym ...3-4 minuty gotowania ....mleo robie sama ...na kilka dni mi wystracza -3-4 ....migdały namaczam przez noc - (garść )- potem obieram z łupin i blenduje z wodą ( na oko około 2szkl) i odrobiną soli himalaskiej ....sól wyzbywa płatki tego specyficznego posmaku.

potem papke do miski + suszone owoce + swieze owoce .......mozna jeszcze z cynamonem ..... wybór smaków gigantyczny

Agania 11:32, 20 sty 2017

eee_taam napisał(a)

wybór smaków gigantyczny

Mnie się tylko to podsumowanie podoba