Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Mixtoorka 11:41, 17 sty 2017

Kasiunia, bardzo ładna tapeta, jaśniutka i elegansia.
AniMa 07:33, 18 sty 2017

Wczoraj coś mi muliło i nie mogłam wpisać....Twoja tapetka tez by mi pasowała...zastanawiałam sie nad podobną - miałam 2 do wyboru jak Twoja i ta moja....Została mi jeszcze 1 rolka i zastanawiam się gdzie by ją wcisnąć

Odnośnie tematu cukru: oj tak, też uważam, ze to zło...szkoda tylko że takie pyszne potrafi ono być. Powoli sie mobilizuje do walki
kasja83 07:20, 20 sty 2017

Mixtoorka napisał(a)

Móiwsz Marzenko,że cukier to zło ;D .Nie jestem w stanie wypić słodkiej kawy. Po prostu przez gardło mi nie przechodzi. Żadna w tym moja zasługa . Ale skoro wszystkie wprowadzacie zmiany na lepsze, to porzucam kawę rozpuszczalną. Przynajmniej w pracy. Obiecuję. I fakt, powinnam powrócić do zielonej herbaty. Orzeźwia ale kawą nie jest . Do niedzieli już blisko

O tak...ja rozpuszczalną porzuciłam już dawno. Teraz gdyby przyszło mi wypić to bleee-a kiedyś uwielbiałam taką kawę jeszcze z Cremoną-masakra!!
kasja83 07:21, 20 sty 2017

AniMa napisał(a)
Wczoraj coś mi muliło i nie mogłam wpisać....Twoja tapetka tez by mi pasowała...zastanawiałam sie nad podobną - miałam 2 do wyboru jak Twoja i ta moja....Została mi jeszcze 1 rolka i zastanawiam się gdzie by ją wcisnąć

Odnośnie tematu cukru: oj tak, też uważam, ze to zło...szkoda tylko że takie pyszne potrafi ono być. Powoli sie mobilizuje do walki

Ja przykładem Madzenki wdrażam detoks cukrowy-ale nie ma tu mowy o drastycznym odstawieniu,bo najprędzej zjadłabym sobie nogę na głodzie. Póki co-nie jem nic słodkiego w pracy-a to już bardzo dużo plus nie słodzę niczego, niczego-a kawę słodziłam.
malgol 08:12, 20 sty 2017

A ja próbuje odstawić węglowodany...i tak jak mięso z surówka na obiad mi wystarcza to śniadania bez pieczywa nie mogę sobie wyobrazić i cała dieta leży na łopatkach
Anda 08:40, 20 sty 2017

Tapeta śliczna, bardzo stylowa

Cukier staram sie i ja ograniczać, ale całkowicie wyeliminować go sie nie da, bo jednak sok jakiś podcukrowany czasem wypiję, a i ciastkiem nie pogardzę Słodzić kawy czy herbaty już od dawna nie słodzę. Po zielonej herbacie mam straszny apetyt, więc dzisiaj będę próbować herbatę z morwy.
Węglowodany odstawić to dla mnie bardzo trudna sprawa. Nie dam rady robić innej kuchni dla siebie i innej dla męża i córki. Pozostaje mi tylko ograniczenie ilości.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Nett 08:48, 20 sty 2017

Kiedyś stosowałam dietę bezwęglowodanową i teoretycznie się dało, ale ja kocham makarony i za bardzo tęskniłam. Teraz już nawet nie próbuję walczyć
malgol 08:58, 20 sty 2017

ja bez chleba,świeżutkiego i makaronu żyć nie mogę!
Kasya 09:16, 20 sty 2017

malgol napisał(a)
A ja próbuje odstawić węglowodany...i tak jak mięso z surówka na obiad mi wystarcza to śniadania bez pieczywa nie mogę sobie wyobrazić i cała dieta leży na łopatkach

weglowodany trzeba jesc do kazdego posilku ale tylko pelnoziarniste i w nieduzych ilosciach
odstawienie calkiem jest niezdrowe, jak wszystkie diety eliminacyjne i daje efekt chwilowy
trzeba ustalic sobie zdrową dietę docelową, efekty wolniej ale trwałe

no...jak juz trafilam na temat diet to sie trochę pomądrzyłam
Iwk4 09:42, 20 sty 2017

Na temat diet się nie wypowiadam. Nie umiem trzymać reżimu. Mój mozg wtedy wariuje. I efekt odwrotny.
Jak doszły choroby ograniczające wysilek, postanowiłam się polubić i nie myśleć kategoriami, jak wygladam, tylko jaka jestem. I tak mi jest lepiej. Inaczej bym w depresję wpadła.
Kasiu, zdrowka zycze