Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Sylvana 23:24, 20 sty 2017

U nas owsianka jutro na śniadanie....młody już dziś piszczał, że nie chce....wersja z daktylami i cynamonem....na mleku
nawigatorka 07:23, 21 sty 2017

leon60 napisał(a)

zalej wodą z odrobiną mleka, dodaj słonecznik, dynię, żurawinę, orzechy, łyżkę miodu, cynamon i 2 minutki na płycie tego nie można nie lubić
ale ja ani mleka z tego zestawu nie lubię ani miodu,cynamon to w ciastkach albo w musace dlja bez mięsa żyć nie umiem choć wieprzowiny już prawie nie jadam
kasja83 15:25, 21 sty 2017

Dziewczyny ale Wy zdrowo jadacie...ja to bardzo często wychodzę z domu bez śniadania-wiem- błąd kardynalny-ale jakoś rano nigdy nie mam apetytu.

Aktualnie krystalizuję swoją listę zakupowo-roślinną na 2017.Boję się...
Anda 15:29, 21 sty 2017

Dawaj tą listę zakupów Będziemy się bać razem z Tobą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolanka 15:33, 21 sty 2017

kasja83 napisał(a)
Dziewczyny ale Wy zdrowo jadacie...ja to bardzo często wychodzę z domu bez śniadania-wiem- błąd kardynalny-ale jakoś rano nigdy nie mam apetytu.

Tez tak kiedyś miałam, teraz juz zmądrzałam i mój żołądek tez musiał

A o listę zakupową sie nie bój, dopiero jak będziesz płacić Mnie czeka dokończenie 3 duzych rabat, o innych chęciach nie wspomnę, ja sie nawet boję bać
kasja83 15:45, 21 sty 2017

Anda napisał(a)
Dawaj tą listę zakupów Będziemy się bać razem z Tobą

Aaaaa-będę się ujawniać jak mi się nasadzenia dopracująMyślę, że tak w przyszłym tygodniu już będzie coś do chwalenia
kasja83 15:48, 21 sty 2017

jolanka napisał(a)

Tez tak kiedyś miałam, teraz juz zmądrzałam i mój żołądek tez musiał

A o listę zakupową sie nie bój, dopiero jak będziesz płacić Mnie czeka dokończenie 3 duzych rabat, o innych chęciach nie wspomnę, ja sie nawet boję bać

A o płaceniu nawet nie myślęW zeszłym roku nie licząć martwej natury-typu kamienie, gabiony, żwirki-to najdroższe były graby i kulki bukszpanowe. Generalnie cenę robi ilość
jolanka 15:57, 21 sty 2017

kasja83 napisał(a)

A o płaceniu nawet nie myślęW zeszłym roku nie licząć martwej natury-typu kamienie, gabiony, żwirki-to najdroższe były graby i kulki bukszpanowe. Generalnie cenę robi ilość

Mnie udalo sie kupić kule bukszpanowe po swietnej cenie Sadzonki na zywoplocik jakieć 15-20 cm rozkrzewione po 2 zł, kule tak z 50 cm średnicy po 40
Nawet nie myślalam ile mam roślin w ogrodzie, bo przeciez "dopiero zaczynam" ale zachcialo mi sie policzyć same iglaki Malo nie zamdlalam z wrażenia.
W tym roku u mnie tez będzie trzeba oprócz roslin żwirki i wigórki kupować W ubieglym najwięcej wydaliśmy na system nawadziający i trawnik, z ziemią niestety bo na piachu nie chciałby rosnąć
beata_m 16:01, 21 sty 2017

kasja83 napisał(a)

hihih boję się bać!!!! no tak w sumie początek roku, dobry czas na plany! Ciekawa jestem, która rabata idzie pierwsza pod nóż?????
kasja83 16:07, 21 sty 2017

beata_m napisał(a)

hihih boję się bać!!!! no tak w sumie początek roku, dobry czas na plany! Ciekawa jestem, która rabata idzie pierwsza pod nóż?????

Technicznie mogłaby głazowa-ale jak sobie pomyślę o sadzeniu w tym żwirze to mi się nie chce.