Kasia, ja mam w planach przerobić rabatę pod świerkami,nawet nie myślę o kosztach. Chyba rozłożę to na dwa lata bo samych dereni chciałabym z 15 szt. pozdrawiam jeszcze śnieżnie
Będziesz sadzić w jednym czy w dwa rzędy na mijankę ?
KAsiu Navi i ja mamy świdośliwę lamarcką
co do sniadania ...to stara teoria ......teraz nowe trendy mówia ze sniadanie mozna zjesc nawet i 4godz po obudzeniu się ....natomiast wazne jest pic zaraz po przebudzeniu ....własciwie zalecja pic głownie rano wode z cytryna ...bo kawa to nie picie ....ale ja nie umiem sobie odmówic porannej kawy ...przed sniadaniem PS. liste opublikujesz?
I tak masz dobrze bo masz czysty teren....ja wycięłam dwa drzewa pod nową rabatę i teraz z korzeniami się muszę bawić...poza tym przesunąć ścieżkę...oczywiście kamienną Ale plany roślinne też są...najwyżej nie będą na jeden sezon
I ja czekam na listę
Tez sie zastanawiam nad nasadzeniami; mam do zmiany całkiem spory klomb.
Ale fajnie poczytac, że robisz już plany na sezon ogrodowy. Ciekawa jestem tej listy zakupów bo ja też swoją zrobiłam i tylko się na razie w nią wpatruje I wyobrażam sobie te rośliny już na rabatach
hihihi ale wiesz z jaką dumą potem będziesz na nią spoglądać!!!! i żywopłot grabowy?!?!?! gdzie gdzie?! ja też mam plan na niego ale nie wiem czy budżet zmieści go w tym roku bo jeszcze mam jeden do obsadzenia cisami ....