Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

kasja83 15:53, 17 lut 2017

Makao_J napisał(a)
Kasiu rozumiem Twoją frustrację. Najgorzej jak takie rzeczy dzieją się z własnej głupoty. Tak się zdarza. My kiedyś nie dolaliśmy oleju na czas z lenistwa i silnik siadł. Musieliśmy nowy samochód kupić ale złość na samego siebie była ogromna.

Będzie dobrze. Jak naprawicie to zapomnisz szybko.

Powiem Ci z tym olejem-to historia masakra.
eM to naprawdę ma przy mnie nerwy ze stali-nawet się nie skrzywił-stwierdził, że i tak od wakacji było ryśnięte z tej strony od roweru-to się przy okazji zrobi.
kasja83 15:54, 17 lut 2017

anbu napisał(a)
Kasiu nos do góry, ja jakiś czas temu autem mojego eMa "chciałam" przestawić te moje murki ogrodowe. No oczywiście murki zostały na miejscu a zderzak był do roboty.
Em ręce nad swoją babą za kierownicą załamał
Ech życie ...

Czyż nie taki urok bab?eM stwierdził, że z dwojga złego-lepiej, ze ja zaryłam niż on-bo to byłoby w jego przypadku (niegdyś zawodowy kierowca Tira)żenujące.
Anda 15:56, 17 lut 2017

Kasiu, dobrze, że Tobie nic nie jest. Głowa do góry
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kasja83 15:56, 17 lut 2017

ren133 napisał(a)
Z autem ... no niefajnie ... ale nie ma sensu robić sobie wyrzuty ... stało się ... nie jesteśmy idealni ... głowa do góry ... dasz radę ... silna jesteś przecież i ... to poczucie humoru Twoje ... uwielbiam ... czyżbyś zapomniała o nim?

Buhahaha-ja zawsze mówię, że gdyby nie moja uroda i poczucie humoru
kasja83 15:58, 17 lut 2017

ivo napisał(a)
Kasia coś Ty nie przejmuj się - choć wiem jak to jest W tamtym roku wjechałam w betoniarkę naszym wymarzonym autem które kupiliśmy zaledwie pół roku wcześniej. W poprzednich latach jeździłam gratami i nigdy mi się nie zdarzyło a tu masz . A Renia pisze o Twoim poczuciu humoru - ja tez Cię uwielbiam !

Dziewczyny wpadnę chyba w samozachwyt-no tutaj dodatkowy ból, że autko nowe-roczek go mamy i urody pięknej.
Ale jak Was tu czytam...Madzen słupki od bramy, Anbu murki ogrodzeniowe, Ty betoniarkę-to sama się do siebie uśmiecham
kasja83 15:59, 17 lut 2017

leon60 napisał(a)
Kasiu jak eM nie wrzeszczał to już jest dobrze reszta jakoś się ułoży, głowa do góry

Nie do uwierzenia wręcz-ale nie dość, że nie wrzeszczał-to mi powiedział, że ładnie sobie włosy zrobiłam-bo prawie wróciłam od fryzjera...
kasja83 16:00, 17 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
Ale Ty cała? To najważniejsze.
Lepiej psuć auto niż nim nie jeździć wiem coś o tym

Poza moją dumą nic nie ucierpiało-wjeżdżałam do garażu tak powoli (rysując pół boku auta), że można by rzec, że wręcz celebrowałam sytuację
kasja83 16:02, 17 lut 2017

Mixtoorka napisał(a)
Przytulam....płaciłaś AC, kawałek auta będzie nówka Dom naprawią.
Nie dołuj się ;D

eMuś płaci AC-przezorniaczek płaci nawet na opcję wlania złego paliwa-bo zawsze jeździłam benzyniaczkiem, a teraz tankuję dieselka.
kasja83 16:02, 17 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Jest to jakiś problem, bo kolejna sprawa na głowie, ale najważniejsze, że zdrowie jest

Ja na szczęście nie mam takich przypadków, ale notorycznie jeżdżę po krawężnikach

No to do listy babskich szkód samochodowych-dodaję jeszcze Twoje krawężniczki
kasja83 16:03, 17 lut 2017

AniMa napisał(a)
Kasiu co nas nie zab...to wzmocni
Wolałabym jednak spotkać sie ze ścianą niż z panem rocznik 42 o kulach i awanturującego się....
Buziaki:*

Czy to hipotetyczna sytuacja?Czy mam dodać do listy?