Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Księżycowy...

Księżycowy...

AgataP 13:29, 27 sie 2017

Wendy79 napisał(a)

Specjalnie for You

Aga no rośnie wszystko Grabiszcza wielkie przyrosty mają.
No i pięknego sadźca masz... Jak sprawa z przesłoną upierdliwego sąsiada ?
AgataP 18:15, 29 sie 2017

Wendy79 napisał(a)

czy tu masz białe cynie?? Możesz zrobić im inne zdjęcia? Chciałam wysiać właśnie białe w przyszłym roku...
Wendy79 21:34, 29 sie 2017

AgataP napisał(a)

czy tu masz białe cynie?? Możesz zrobić im inne zdjęcia? Chciałam wysiać właśnie białe w przyszłym roku...

Białe i limonka, mam z początku sierpnia takie, postaram się jutro zrobić lepsze.

Wendy79 21:55, 29 sie 2017

SZUKAM klona strzępiastokorego na prezent dla eMa. Czy ktoś gdzieś go widział w dolnośląskich szkółkach lub szkółkach, które prowadzą sprzedaż internetową, bo w sieci nie bardzo mogę znaleźć ?
Gruszka_na_w... 23:29, 29 sie 2017

Wendy79 napisał(a)
SZUKAM klona strzępiastokorego na prezent dla eMa. Czy ktoś gdzieś go widział w dolnośląskich szkółkach lub szkółkach, które prowadzą sprzedaż internetową, bo w sieci nie bardzo mogę znaleźć ?

Odbierz priv.

Pięknie Ci się rozrosły te rabaty. Jest na czym oko zawiesić.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AgataP 15:20, 30 sie 2017

Wendy79 napisał(a)

Białe i limonka, mam z początku sierpnia takie, postaram się jutro zrobić lepsze.

Aga dzięki muszę się nad nimi zastanowić, bo chciałam je do róż
Wendy79 19:24, 30 sie 2017

Limonkowe dzisiaj:

I białe:

Cynie przerosły w tym roku moje oczekiwania Minimum metr wysokości Myślę, że wsieję je gdzieś w przyszłym roku w bylinową...
Gabriela 20:21, 30 sie 2017

Zachwycają dorodnością i urodą te cynie. Seledynowe nawet tworzą piętra w koszyczku i dodatkowe płatki. Ja mam w tym roku dwie sztuki w pomidorach, w szklarence i są wyższe ode mnie. Posiałam je tam wiosną, bo nie chciałam męczyć rozsady w domu i wszystko w jedną noc spożyły ślimaki. Te dwie jakimś cudem skiełkowały później, bo długo nich nie zauważyłam, są wielkie i pomarańczowe, tylko do bukietu sporadycznie. To pierwszy rok jak ich w ogóle nie mam w ogrodzie.

Zdjęciowa historia ogrodu uświadomiła mi jak młody jest Twój ogród, wygląda na dojrzalszy na dotychczasowych zdjęciach, gratulacje.
Wendy79 20:32, 30 sie 2017

Gabriela napisał(a)
Zachwycają dorodnością i urodą te cynie. Seledynowe nawet tworzą piętra w koszyczku i dodatkowe płatki. Ja mam w tym roku dwie sztuki w pomidorach, w szklarence i są wyższe ode mnie. Posiałam je tam wiosną, bo nie chciałam męczyć rozsady w domu i wszystko w jedną noc spożyły ślimaki. Te dwie jakimś cudem skiełkowały później, bo długo nich nie zauważyłam, są wielkie i pomarańczowe, tylko do bukietu sporadycznie. To pierwszy rok jak ich w ogóle nie mam w ogrodzie.

Zdjęciowa historia ogrodu uświadomiła mi jak młody jest Twój ogród, wygląda na dojrzalszy na dotychczasowych zdjęciach, gratulacje.

Bardzo Ci dziękuję Gabrysiu! Sama jestem zaskoczona, jak to wszystko się zmieniło w ciągu jednego sezonu, ale wiadomo dużo pracy przed nami, bo... Tak, mój eM został zarażony chorobą ogrodową i ostatnio to On więcej czasu spędza w ogrodzie.

Dla Ciebie cynie, cynie, cynie...

Gruszka_na_w... 21:28, 30 sie 2017

Aga, odebrałaś priv?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies