Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

Kawa 11:10, 21 mar 2017

śliczne
Betka 11:34, 21 mar 2017

Kasiu żółty to kolor słoneczny ! Moze uda sie i przyciągnie troche prawdziwej ciepłej wiosny!?
Krokusy śliczne i pomyśleć ze nie mam ani jednego
anabuko1 12:22, 21 mar 2017

Już mi się znudziły te zimowe widoczki.Mam nadzieję; że Już takowych na żywo nie będziemy oglądać.
Krokusikowe słoneczka piękne. U mnie skulone od zimna .
patrycja 18:15, 21 mar 2017

katel napisał(a)
No na szczeście dziś jest już zupełnie inaczej i krokusiki wreszcie kolor pokazały - choć miał być mix.
Ale łączka krokusowa, piękne
katel 22:18, 21 mar 2017

Monia81 napisał(a)
Ależ żółciutko i ładniutko, wiosenne kolorki, bo w końcu wiosna

Jest , wreszcie dotarła - tak dziś fajnie już i ciepło było

Marga napisał(a)
Śliczne krokusiki KAsiu U mnie też miał być mix, a mam niebieskie, jeden żółty i zero białych

Ja jak mix kupowałam to tak sobie myślałam, żeby dużo niebieskich i fioletowych było a żółtych jak najmniej a tu na złość , muszę na jesień dokupić innych.

Kawa napisał(a)
śliczne

Dzięki!

Betka napisał(a)
Kasiu żółty to kolor słoneczny ! Moze uda sie i przyciągnie troche prawdziwej ciepłej wiosny!?
Krokusy śliczne i pomyśleć ze nie mam ani jednego

Chyba już przyciągnęły , tylko one dziwny ten kolor mają w środku intensywny a z zewnątrz to kremowy bardziej niż zółty a początkowo jak się rozwijały to myślałam że są białe . Beatko krokusiki musisz sobie koniecznie posadzić, to maleńkie cebulki to błyskawicznie się sadzi

anabuko1 napisał(a)
Już mi się znudziły te zimowe widoczki.Mam nadzieję; że Już takowych na żywo nie będziemy oglądać.
Krokusikowe słoneczka piękne. U mnie skulone od zimna .

Aniu u mnie dzisiaj pierwszy dzień, mam nadzieję że słoneczko będzie i jeszcze się tymi widokami nacieszę .

patrycja napisał(a)
Ale łączka krokusowa, piękne

Dzięki!

Oczyściłam róże które sadziłam wiosną od strony sąsiadów , świetnie przetrwały zimę, Vilchenblau miało kilka pędów zmarzniętych a Flammentanz praktycznie bez uszkodzeń.

Mam nadzieję że dadzą popis, napracowałam się w zeszłym roku żeby je podwiązywać i trzymać z jednej strony siatki
sonny 10:22, 22 mar 2017

Witaj katel Profesjonalnie poprowadzona róża.
Kasya 10:37, 22 mar 2017

katel napisał(a)

Dzięki!

Oczyściłam róże które sadziłam wiosną od strony sąsiadów , świetnie przetrwały zimę, Vilchenblau miało kilka pędów zmarzniętych a Flammentanz praktycznie bez uszkodzeń.

Mam nadzieję że dadzą popis, napracowałam się w zeszłym roku żeby je podwiązywać i trzymać z jednej strony siatki

ach jak slicznie
a jak długo one tu rosną ?
kasja83 17:38, 22 mar 2017

Kasiu zażółciło się u Ciebie...i jak tu nie sadzić cebulowych-kiedy one tak wcześnie cieszą oko?
katel 17:59, 22 mar 2017

sonny napisał(a)
Witaj katel Profesjonalnie poprowadzona róża.

Witaj! Dzięki! Fajnie, że zajrzałaś , widziałaś wątek spotkaniowy?
Lubdom Ogród - spotkanie
Dasz radę dotrzeć, zaraz lecę do Ciebie się porozglądać.

Kasya napisał(a)

ach jak slicznie
a jak długo one tu rosną ?

Kasiu sadzone 16 kwietnia 2016, znalazłam fotkę - to zielone to tawuły, żeby róże zobaczyć trzeba się dobrze przyjrzeć - kupowane z gołym korzeniem ale do sadzenia się porządnie przyłożyłam

kasja83 napisał(a)
Kasiu zażółciło się u Ciebie...i jak tu nie sadzić cebulowych-kiedy one tak wcześnie cieszą oko?

No właśnie, cebulowe skradły moje serce, te widoki u Bogdzi z Rododendronowego rzucają na kolana! U Hortensjady też są przepiękne ale to kilku lat mi będzie potrzeba żeby choć namiastkę takich widoków stworzyć. Na jesieni 240 posadziłam i widzę, że to kropla w morzu
gobasia 18:08, 22 mar 2017

Ale superowo rozpięłaś róże na siatce...Brawo Ty!!!