Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

Marga 08:44, 16 mar 2017

Mam nadzieję, że dzisiaj leżysz pod kocykiem i się kurujesz?
Zdrówka życzę
Kawa 09:19, 16 mar 2017

ej kobieto nie szalej
zdrowie ważniejsze
AnnaCh 09:22, 16 mar 2017

Oj, Kasiukla tak to już z nami jest, ledwo wiosna na horyzoncie, to już ryjemy w ziemi ponad siły i zdrowie Ale teraz to odpuść i odpocznij
olga80 09:24, 16 mar 2017

Kasia nie lekceważ przeziębienia,kocyk herbatka z malinami i wygrzej się.Ja przez niewyleżane przeziębienie załatwiłam sobie nerki krzyż i jajnik skończyło się na zastrzykach i skierowaniu do szpitala więc nie ryzykuj. Pozdrawiam.
katel 22:58, 16 mar 2017

Dzięki dziewczyny! Zastosuje się do zaleceń szczególnie że pogoda pod psem (nie obrażając psiaków oczywiście )
katel 10:40, 19 mar 2017

Do wszystkich zaglądających - za tydzień mamy targi w Lublinie!!! Tu są informacje:
Lubdom Ogród
Anda 17:42, 19 mar 2017

Kasiu, jak tam zdrowie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
katel 21:03, 19 mar 2017

Anda napisał(a)
Kasiu, jak tam zdrowie?

Ewo z głosem już super, gardło jeszcze chwilami pobolewa ale jak tylko się cieplej zrobi to będzie dobrze - dobrze że z gardłem ok. bo jak ja bym na spotkaniu gadała . Tylko przez osłabienie narobiłam sobie zaległości na forum, dziś dopiero latam i nadrabiam, choć wszystkiego to już widzę że nie dam rady . Nie daje mi spokoju Twoja chryzantema fioletowa - cudowna jest .
Filomena 21:08, 19 mar 2017

Jasiu daj spokój z chryzantemą teraz ciemiernik tulipan czy hiacynt na tapecie
Anda 22:00, 19 mar 2017

katel napisał(a)

Ewo z głosem już super, gardło jeszcze chwilami pobolewa ale jak tylko się cieplej zrobi to będzie dobrze - dobrze że z gardłem ok. bo jak ja bym na spotkaniu gadała . Tylko przez osłabienie narobiłam sobie zaległości na forum, dziś dopiero latam i nadrabiam, choć wszystkiego to już widzę że nie dam rady . Nie daje mi spokoju Twoja chryzantema fioletowa - cudowna jest .

Kasiu, jej kolor to magenta Szkoda, że nie wiem, co to za odmiana.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies