Taki rozczochraniec ale ma swój urok - tamaryszka mam na muśli a powojniki co poniektóre zsypane pąkami .
Obiela The Bride i lilia Gobasia, enkiant dzwonkowaty,
Zagladam do Ciebie, bo ciekawa jestem kiedy zakwitnie rododendron, z moich trzech tylko jeden ma dwa pąki i właśnie się rozwinęły, wydaje mi się,że to dobry wybór był, fajnie krzaczki się trzymają.Masz u siebie enkianta dzwonkowatego, u mnie zmarzł, ale wtedy mój ogród nie był osłonięty, Jesienią przepięknie się przebarwiał.Masz wiele różności w ogrodzie, podobnie jak ja.
Hej Kasiu!
Zaglądam co tam u ciebie. ..
I podziwiam te kwiaty kasztanka.ładne
Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.
Kwiat oryginalny,nazwa też.
To krzew czy drzewo ?
Jak tam popadalo coś u ciebie?
U mnie nic a nic.
Pozdrówki zostawiam.
Kasiu, czy ty masz sniegowca ?
Edit: juz wiem ze twój to wirginijski
Ja kupiłam chińskiego i chciałam zobaczyć listki żeby się upewnić ze to on bo nie kwitnie
Dziewczyny dzięki że zaglądacie w niedzielę mam komunię syna i nie wyrabiam.
Odpowiem na wszystkie putania w przyszłym tygodniu i muszę wstawić zaległe zdęcia - wczoraj zasnęłam przy wstawaniu na zachętę tylko fotki wisterii Domino - bo mnie zaskoczyła milutko . Muszę anpi dać znać
Kasztanek jarzębolistny uroczy . Dziękuję za zdjęcia. Ładnie się przebarwia jesienią?
U Ciebie w ogrodzie dużo różnych ciekawostek . Swoja drogą zastanawiam się jak wisteria będzie dawała sobie radę w naszych okolicach. Nie kojarzę, abym widziała to pnącze w okolicznych ogrodach.