Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród, mydło i powidło.

Ogród, mydło i powidło.

katel 21:57, 09 maj 2018

gosika67 napisał(a)
Tamaryszek też mi się podoba , powojniki jak zwykle zachwycają, u mnie są pąki,ta obiela też świetna.

Taki rozczochraniec ale ma swój urok - tamaryszka mam na muśli a powojniki co poniektóre zsypane pąkami .
Obiela The Bride i lilia Gobasia, enkiant dzwonkowaty,

Betka 00:00, 10 maj 2018

No i pięknie się zrobiło! Wiosna ma swoje uroki jeszcze żeby deszczyk popadł!
Sonka 07:15, 10 maj 2018

Zagladam do Ciebie, bo ciekawa jestem kiedy zakwitnie rododendron, z moich trzech tylko jeden ma dwa pąki i właśnie się rozwinęły, wydaje mi się,że to dobry wybór był, fajnie krzaczki się trzymają.Masz u siebie enkianta dzwonkowatego, u mnie zmarzł, ale wtedy mój ogród nie był osłonięty, Jesienią przepięknie się przebarwiał.Masz wiele różności w ogrodzie, podobnie jak ja.
Anda 11:45, 10 maj 2018

Tak sobie obserwuje to Heptakodium u Ciebie i u Kamilki, której go nota bene poleciłam i wiem, że też je kiedyś posadzę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anabuko1 17:17, 10 maj 2018

katel napisał(a)

No właśnie - z jednej strony mi przykro, że więcej drzew nie zmieszczę a z drugiej już się nie mogę obrobić, na bieząco jestem tylko z cięciem (no prawie )a plewienie i sprzątanie do tyłu, nie sypnęłam jeszcze niczego tzn. nie nawoziłam o kancikach nie wspominając
Dziękuję Ci Asiu za pochwały to foteczki dla Ciebie, uroczy kasztanek jarzębolistny:

Hej Kasiu!
Zaglądam co tam u ciebie. ..
I podziwiam te kwiaty kasztanka.ładne
Nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.
Kwiat oryginalny,nazwa też.
To krzew czy drzewo ?

Jak tam popadalo coś u ciebie?
U mnie nic a nic.
Pozdrówki zostawiam.
Kasya 18:38, 10 maj 2018

Kasiu, czy ty masz sniegowca ?
Edit: juz wiem ze twój to wirginijski
Ja kupiłam chińskiego i chciałam zobaczyć listki żeby się upewnić ze to on bo nie kwitnie
katel 22:42, 10 maj 2018

Dziewczyny dzięki że zaglądacie w niedzielę mam komunię syna i nie wyrabiam.
Odpowiem na wszystkie putania w przyszłym tygodniu i muszę wstawić zaległe zdęcia - wczoraj zasnęłam przy wstawaniu na zachętę tylko fotki wisterii Domino - bo mnie zaskoczyła milutko . Muszę anpi dać znać
jona 21:44, 11 maj 2018

Kasztanek jarzębolistny uroczy . Dziękuję za zdjęcia. Ładnie się przebarwia jesienią?
U Ciebie w ogrodzie dużo różnych ciekawostek . Swoja drogą zastanawiam się jak wisteria będzie dawała sobie radę w naszych okolicach. Nie kojarzę, abym widziała to pnącze w okolicznych ogrodach.
KasiaWB 18:39, 19 maj 2018

zaglądam, podziwiam, pozdrawiam i bardzo serdecznie zapraszam
gosika67 19:52, 19 maj 2018

Jestem popatrzeć i podziwiać clematisy a tu nic.
Wpadnę jutro.