Parę dni temu obchodziłam 10 rocznicę obecności na forum. To zmotywowało mnie do pojawienia się na forum.

Zacznę od podziękowań dla Was; dziękuję bardzo za słowa otuchy i wsparcia wyrażone mailami, wpisami w wątku i w rozmowach telefonicznych. Ostatnich 7 miesięcy to był dla mnie najtrudniejszy czas w moim życiu. Bywało, że kolejne dni i miesiące zlewały się w jedną paskudną magmę, w której trudno było dojrzeć jakiekolwiek światełko nadziei. Ten najtrudniejszy czas jest już chyba za mną. Chyba, bo nie mam już odwagi napisać, że ciężkie dni nie powrócą. Życie potrafi zaskakiwać, o czym się boleśnie przekonałam.
Teraz jest już trochę lepiej, ale ... staram się nie wybiegać za daleko w przyszłość.
Dzisiaj jest dobrze.

O 2025 roku chciałabym zapomnieć jak najszybciej. Chciałabym, aby ten 2026 przyniósł wszystkim ogrodniczkom i ogrodnikom wiele radości z ogrodowania, pięknych plonów i spełnienia nasadzeniowych planów, obfitości zbiorów i zdrowia, aby można było to wszystko zrealizować.
Buziaki i uściski dla Was.
~ Władysław Tatarkiewicz