Kasztanami Kochana to ja mogę całą wioskę obdzielić. Wystawiłam 10 worków, razem ze skorupkami Reszta będzie czekała do wiosny jak się spod liści bylinówki ujawni. O liściach kasztanowców nie wspomnę, ale nie oddałabym ich za nic. Tym bardziej że leczę swoje i widzę efekty. Na podwórku pięknie się przebarwił i mam żółtą, żarówiastą kulę... cudny jest
my sypialnie robiliśmy w tamtym roku tydzień przed Bożym Narodzeniem a telewizor albo 23 albo 24 grudnia małżonek ze sklepu przytargał, wsiadł w samochód pojechal gdzieś i z telewizorem wrócił
My też w ciągłych remontach, jedno się skończy, trzeba już drugie zmieniać... U nas to przez przerabianie starego budynku... Ja może na święta doczekam się krzeseł do jadalni...
Nie czasowa jestem i owszem. Ostatnio z tym u mnie krucho. Teraz przerabiam strony z lampami bo chcę kupić kinkiety do sypialni jako światło główne ale obawiam się zakupów przez neta w tak kosztownym przypadku. Najlepiej gdyby można było kupić coś naocznie.
W Warszawie pewnie takie salony są ale kompletnie nie wiem gdzie
Lekarka powiedziała że chorują na nią dzieci do piątego roku życia i starsze osoby jeśli nigdy nie chorowały ale dziś się dowiedziałam że u eMa w rodzinie dwoje nastolatków też załapało więc chyba nie ma reguły.
Za turniej dziękuję.
Ania Anna i Ogród ... i ciągłe poszukiwania własnego idealnego raju:)