Trochę pooglądałam ,trochę poczytałam o twoich rozterkach ogrodowychCiekawa jestem efektów po zmianach- wiosną i latem ,będę zaglądać .Przede mną też zmiany .Im dłużej jestem na Ogrodowisku tym bardziej jestem tego pewna
Pozdrawiam wszystkich zaglądających do mojego wątku. Zdecydowanie zwolnił na zimę ale wiosna już tuż tuż. Pełno kłów wystaje z ziemi więc wkrótce wrócę do ogrodowej pasji
Zamówienie złożyłam u Polinki ale spóźniłam się o 2 tygodnie z powodu wszawicy w szkole dzieciaków z którą przyszło mi się zmierzyć i powiem jedno - nigdy więcej!!! Ciężka to walka.
No i jak mówiłam spóźniłam się i nie wiem czy coś dostanę. Czekam na info od Polinki bo może coś zostanie Zależy mi na rozplenicy LadyU - najbardziej. Choć 2 szt.
Remont w domu prawie skończony i na razie taka kolorystyka
Na razie bo raczej zamiast czerwieni będzie fiolet, żółć albo nie wiem co.
Przy okazji na zdjęciu mój stroik wielkanocny.
Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt dla wszystkich
Ps. Jeśli ktoś zamknął swój wątek i otworzył nowy to dajcie znać bo mogę nie być na czasie. Wiem że Mała Mi co roku otwierała nowy wątek. Pewnie teraz też już ma inny. Zostawcie linki jak wrócę to pozapisuję wszystkich.
Buziam mocno
Ania Anna i Ogród ... i ciągłe poszukiwania własnego idealnego raju:)