Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 21:21, 25 cze 2021

Juzia napisał(a)
A ja bym chciała więcej fotek ogrodu. Szczególnie okolice altany, bo chyba najbardziej mi się tam podoba

Ogród na razie nic się nie zmienia. Trawnik jeszcze się regeneruje po budowie placyku.
Dziś robiliśmy dużo cięć. Głównie sosny bo miały być karłowymi odmianami a porosły jak głupie. Więc cięłam krótko. Najwyżej niwaki będzie. I pęcherznic dwóch się pozbyłam. Jeszcze jedna Ciecie jałowca płożącego bo się rozlazł.

Więc pustki mam teraz.

Altanę obfocę w niedzielę bo będę ją stroić na sesję zdjęciową to będzie coś innego
Makao_J 21:27, 25 cze 2021

AniazUroczyska napisał(a)

Napisz odpowiedź
Cześć Aniu! Odwiedzam Cię od dość dawna , od czasu do czasu, pamiętam Twój poprzedni awatar, tak różny od obecnego
Róża pięknie kwitnie, rodzinka sympatycznie się prezentuje. Córka najmłodsza?

Witam.
Co do mojego wyglądu to zmienia się bardzo. Myślę, że jakbym pokazała się w moich naturalnych włosach czyli lokach to mało kto by mnie poznał.

Raz mam loki a raz prostuję. To zależy jaki mam humor i co zakładam.

Może czas zmienić avatar znowu.

Córka jest najmłodsza. Zgadza się.
mrokasia 21:58, 25 cze 2021

Bardzo fajne to palenisko, dobrze że zdecydowałaś się na czarne. A dzieci niecierpliwe teraz są, czekanie na kiełbaski to nie frajda tylko nuuuuuda .
Córcia ma włosy po Tobie???
Johanka77 22:13, 25 cze 2021

O! Widzę, że palenisko wybrane czarne!
Będzie Pani zadowolona

Obłędne zdjęcia ogrodu.
Piwonie kocham.
Czosnek Szuberta bardzo artistico
inka74 22:23, 25 cze 2021

Palenisko pasuje do ogrodu. Teraz siedziska jeszcze odpowiedniej wielkości trzeba, chyba ciekawie by coś narożnego wyglądało, takie mini kanapy/ławy z oparciem na dwóch rogach placyku. Może ktoś zespawa stelaż... Pisałaś, że ktoś w rodzinie umie.

Dzieciaki szybko rosną, bardzo szybko. Młoda bardzo do ciebie podobna
Makao_J 22:52, 25 cze 2021

mrokasia napisał(a)
Bardzo fajne to palenisko, dobrze że zdecydowałaś się na czarne. A dzieci niecierpliwe teraz są, czekanie na kiełbaski to nie frajda tylko nuuuuuda .
Córcia ma włosy po Tobie???

Tak, córka ma kręcone włosy po mnie. Tylko, że ja mam cienkie włosy a ona bardzo grube. To mo mężu. Dużo z nimi pracy przy myciu ale na szczęście polubiła je i gdy zaproponowałam prostowanie - odmówiła
Makao_J 22:54, 25 cze 2021

Johanka77 napisał(a)
O! Widzę, że palenisko wybrane czarne!
Będzie Pani zadowolona

Obłędne zdjęcia ogrodu.
Piwonie kocham.
Czosnek Szuberta bardzo artistico

Już jestem zadowolona. A mąż chyba najbardziej. Łatwiej się rozpala niż grilla. Jutro planujemy kolejne jak pogoda dopisze.
Makao_J 22:55, 25 cze 2021

inka74 napisał(a)
Palenisko pasuje do ogrodu. Teraz siedziska jeszcze odpowiedniej wielkości trzeba, chyba ciekawie by coś narożnego wyglądało, takie mini kanapy/ławy z oparciem na dwóch rogach placyku. Może ktoś zespawa stelaż... Pisałaś, że ktoś w rodzinie umie.

Dzieciaki szybko rosną, bardzo szybko. Młoda bardzo do ciebie podobna

Siedziska to muszą być mobilne bo ostatnio trochę uciekaliśmy przed dymem nim znaleźliśmy właściwe miejsce.
Takie fotele są okej.

A młoda to mieszana jest.
Najstarszy syn do mnie podobny. Kiedyś znalazłam swoje zdjęcie z bardzo dawnych lat i nie mogłam uwierzyć jak bardzo.
Młodszy syn do tatusia.
A Otylia jest mieszana.
Jagodaa 23:37, 25 cze 2021

Dobry wybór paleniska, takie czarne bardziej mi do Twojego ogrodu pasuje, z resztą czytałam też wcześniej takie głosy .

Miła dla oka scenka rodzinna , szkoda, że nie ustawiłaś samowyzwalacza i nie wskoczyłaś tam .
jolanka 23:42, 25 cze 2021

Piękne te Twoje latorośle,
A palenisko super wybraliście, pasujje wspaniałe