Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

tulucy 09:20, 05 lis 2016

Agata, to i ja się dołączę, że sposób na lodówkę ne działa lista została zdjęta i schowana do szuflady ... Bo wyblakła...
AgataP 13:06, 05 lis 2016

tulucy napisał(a)
Agata, to i ja się dołączę, że sposób na lodówkę ne działa lista została zdjęta i schowana do szuflady ... Bo wyblakła...

Teraz zatrybilam o co z ta lodowka chodzi ha ha. Ja mam swoja liste w kalendarzu, co nie zrobione przepisuje dalej. A na lodowce wisi lista rzeczy do zrobienia dla calej rodzinki typu sprzatanie, smieci itp. Jedyna lista ktora wyblakla to lista meza . Trudno przepisze i zmienie rok na 2017
tulucy 15:43, 05 lis 2016

Agata ale ja okopczykowałam tylko świeżo posadzone 5 sztuk i 2 przesadzone żadna harówka... Reszta czeka na mróz, i to taki poniżej -5, wcześniej nic nie robię.
jolanka 19:52, 05 lis 2016

Spróbuję Twoim przykładem nie zbierac liści z rabat Zresztą takich ilości i tak nie dalabym rady dlatego pod lasem nie sypię kory bo to dopiero bylaby masakra (

AgataP 08:36, 07 lis 2016

jolanka napisał(a)
Spróbuję Twoim przykładem nie zbierac liści z rabat Zresztą takich ilości i tak nie dalabym rady dlatego pod lasem nie sypię kory bo to dopiero bylaby masakra (

Jolanko masz rację, u mnie na bylinówce sypie brzoza, a wiosną po jej lisciach śladu nie ma. Potem przysypuję obornikiem, kompostem i jest super.
Najwiekszym śmieciuchem u mnie jest orzech, ale już po opadzie i kasztanowiec na środku podwórka - ten wciąż gubi liście. Poczekam na słonko i zbiorę kosiarką Poza tym ja lubię grabić
Konieczki 18:38, 07 lis 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Sposób na lodówkę u mnie nie działa ... .

Ewa a moze by tak zamknac lodowke to podziala

Aga cudnie i w ogrodku i w okolicy
jankosia 21:28, 07 lis 2016

https://gardeninacity.wordpress.com/2016/11/05/clouds-of-gold-at-lurie-garden/

Masz rzut oka na amsonię
AgataP 09:10, 08 lis 2016

Kochana zdjęcia w necie jej widziałam, w wielu ogrodach się powtarza, zauroczyła mnie i dlatego tak Cię o nią dopytuję

posadziłaś ją mam nadzieję w końcu

Jak pojedziemy do Rogowa i będzie w ofercie to sobie ją sprawię... zapewne nie przebarwi się tak pięknie, ale fakturę ma tez cudowną.
AgataP 09:11, 08 lis 2016

Konieczki napisał(a)

Ewa a moze by tak zamknac lodowke to podziala

Aga cudnie i w ogrodku i w okolicy

No w końcu jesteś, ostatnio znowu wzdychałam do Twojego tarasu.
Z mężem podjęliśmy decyzję, że swój pomalujemy olejem na szaro oczywiście jak go najpierw zrobimy - wpisany na listę 2017
kasja83 09:15, 08 lis 2016

AgataP napisał(a)

Teraz zatrybilam o co z ta lodowka chodzi ha ha. Ja mam swoja liste w kalendarzu, co nie zrobione przepisuje dalej. A na lodowce wisi lista rzeczy do zrobienia dla calej rodzinki typu sprzatanie, smieci itp. Jedyna lista ktora wyblakla to lista meza . Trudno przepisze i zmienie rok na 2017

buahahah-a ja też miałam taką listę dla męża-zrobiłam po wprowadzce-co trzeba jeszcze poprawić...dodam, że do tej pory połowa punktów ostała się...