Teraz zatrybilam o co z ta lodowka chodzi ha ha. Ja mam swoja liste w kalendarzu, co nie zrobione przepisuje dalej. A na lodowce wisi lista rzeczy do zrobienia dla calej rodzinki typu sprzatanie, smieci itp. Jedyna lista ktora wyblakla to lista meza . Trudno przepisze i zmienie rok na 2017
Agata ale ja okopczykowałam tylko świeżo posadzone 5 sztuk i 2 przesadzone żadna harówka... Reszta czeka na mróz, i to taki poniżej -5, wcześniej nic nie robię.
Spróbuję Twoim przykładem nie zbierac liści z rabat Zresztą takich ilości i tak nie dalabym rady dlatego pod lasem nie sypię kory bo to dopiero bylaby masakra (
Jolanko masz rację, u mnie na bylinówce sypie brzoza, a wiosną po jej lisciach śladu nie ma. Potem przysypuję obornikiem, kompostem i jest super.
Najwiekszym śmieciuchem u mnie jest orzech, ale już po opadzie i kasztanowiec na środku podwórka - ten wciąż gubi liście. Poczekam na słonko i zbiorę kosiarką Poza tym ja lubię grabić
No w końcu jesteś, ostatnio znowu wzdychałam do Twojego tarasu.
Z mężem podjęliśmy decyzję, że swój pomalujemy olejem na szaro oczywiście jak go najpierw zrobimy - wpisany na listę 2017