Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 09:33, 08 lis 2016

kasja83 napisał(a)

buahahah-a ja też miałam taką listę dla męża-zrobiłam po wprowadzce-co trzeba jeszcze poprawić...dodam, że do tej pory połowa punktów ostała się...

Myślisz że i ja tego nie znam... dopiero niedawno położyliśmy listwy przypodłogowe, półki pod TV dalej nie mamy... przedpokój jest taki jak po przeprowadzce ... itd itp

AgataP 09:35, 08 lis 2016

Kawa napisał(a)
ślicznie

Kawa dziękuję, uwielbiam swoje widoki. O poranku z kawą smakują jeszcze lepiej
Pszczelarnia 09:44, 08 lis 2016

Konieczki napisał(a)

Ewa a moze by tak zamknac lodowke to podziala

Aga cudnie i w ogrodku i w okolicy

.

A ta amsonia (jaka dokładnie?) to będzie zimować u Ciebie, Agato?

jankosia 09:49, 08 lis 2016

Agata wiesz co... nie posadziłam Już już miały iść do ziemi, ale okazało się że stoją już bez liści razem z trójsklepkami i do końca nie wiem które to które hihi. Już wiem że miskanty też mi się pomyliły Wszystko do zadołowania pójdzie Ślicznie u ciebie
Dzisiaj wysłali mi książkę. Dzięki jeszcze raz. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak przepłaciłam, ale trudno Przynajmniej będzie moja bo mnie cholera bierze przy nieskończonej lekturze.
I powiem ci że kasztanowce to nawet nieźle sobie w tym roku radziły z tego co widziałam, ale... w zeszłym roku jedyne zdrowe jakie widziałam to z odmiany laciniata i twój Za to szacun pełen Ja chyba odpuszczę i nie kupię drugiego, boję się kolejnej porażki. Uwielbiam kasztanowce, ale przy wycinaniu serce mi krwawiło i nie chcę powtórki Będę u ciebie oglądać
AnnaCh 09:50, 08 lis 2016

Agatko, pięknie, u mnie tez dziś rano przymrozek, ale ja jak zawsze spóźniona do pracy, to i fotek brak
Lista robót u mnie ciągle aktualna, choć prawie 4 lata mieszkam, jestem aktualnie na etapie dolnej łazienki
AgataP 09:51, 08 lis 2016

Pszczelarnia napisał(a)

.

A ta amsonia (jaka dokładnie?) to będzie zimować u Ciebie, Agato?

Ewo, Amsonia była w ofercie Arboretum Rogów więc sądzę, że rośliny sprawdzone i dające radę w naszym klimacie. Obecnie już jej nie ma więc nie pamiętam odmiany.
Jankosia kupiła sobie jedną chyba i dlatego drążę temat - nie wiem czy siedzi u Niej już w gruncie czy płacze biedna dalej w kącie...

Monika daj znać w razie czego jak sobie ona radzi u Ciebie.
jankosia 09:55, 08 lis 2016

Kupiłam trzy na próbę Ale coś czuję że jak sobie dokupisz wiosną to wystartują z tego samego poziomu co moje hihi . O ile oczywiście te bidulki zagłodzone przeżyją. Jak nie to kupię jeszcze raz i podmienię jak gdyby nigdy nic
AgataP 09:55, 08 lis 2016

jankosia napisał(a)
Agata wiesz co... nie posadziłam Już już miały iść do ziemi, ale okazało się że stoją już bez liści razem z trójsklepkami i do końca nie wiem które to które hihi. Już wiem że miskanty też mi się pomyliły Wszystko do zadołowania pójdzie Ślicznie u ciebie
Dzisiaj wysłali mi książkę. Dzięki jeszcze raz. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak przepłaciłam, ale trudno Przynajmniej będzie moja bo mnie cholera bierze przy nieskończonej lekturze.
I powiem ci że kasztanowce to nawet nieźle sobie w tym roku radziły z tego co widziałam, ale... w zeszłym roku jedyne zdrowe jakie widziałam to z odmiany laciniata i twój Za to szacun pełen Ja chyba odpuszczę i nie kupię drugiego, boję się kolejnej porażki. Uwielbiam kasztanowce, ale przy wycinaniu serce mi krwawiło i nie chcę powtórki Będę u ciebie oglądać

No widzisz już wszystko jasne, wiosną proszę o info czy przetrwała po zadołowaniu.

Kasztanowców w mojej okolicy jest dużo, ale tylko mój się tak pięknie przebarwił. Był piękną, żółto-bananową kulą.
W tym roku też kupię preparat, na wiosnę powtórka...

AgataP 09:57, 08 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Agatko, pięknie, u mnie tez dziś rano przymrozek, ale ja jak zawsze spóźniona do pracy, to i fotek brak
Lista robót u mnie ciągle aktualna, choć prawie 4 lata mieszkam, jestem aktualnie na etapie dolnej łazienki

Ania u mnie zaraz będzie 5 rok, a dopiero teraz wykańczamy górę... szukamy oszczędności i rozwiązań które będą nas satysfakcjonować... wymyśliliśmy sobie bieloną boazerię na skosach, a podłogę z OSB chcemy pomalować na czarno Nie wiem co z tego wyjdzie...
AnnaCh 10:08, 08 lis 2016

Matko, czarna podłoga? Chyba lubisz na mopie latać?