Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

AgataP 17:49, 19 cze 2017

Margarete napisał(a)
Ale będę oryginalna...i napiszę że jest cudnie...
A kanapa zaprasza do odpoczynku - życzę ci żebyś jak najwięcej okazji miała żeby z niej korzystać Agata

Małgosiu, odpoczynek już był w niedzielę. Jutro planuję rozgościć się z papierami na tarasie, a co, jak pracować to w pięknych okolicznościach przyrody
Gruszka_na_w... 22:48, 19 cze 2017

Czyściec z różami fajnie wygląda. Mnie w tym sezonie urzeka stipa. Rośnie jakby wcale nie było tych anomalii wiosną. U Ciebie w duecie z szałwią przepiękna.
Cały taras znakomicie się prezentuje. I meble, i zadaszenie, a najbardziej to drzewko u stóp.
Granatowe ostróżki plus pergola w tle...ach!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Krys 23:02, 19 cze 2017

Agata ogród przecudny,ale to wiesz a kanapa ... oj super ,tez taka chce tylko inny kolor poduch
tulucy 06:56, 20 cze 2017

Bosssskoooo też bym mogła tak pracować
bacowa 07:41, 20 cze 2017

AgataP napisał(a)

[/img]

Mam też czyśca, bardzo go lubie , a to jakoś na forum mało doceniana roślina.
Agata , ślicznie , ślicznie, powiedz co to za trawa ?
AgataP 09:32, 20 cze 2017

bacowa napisał(a)

Mam też czyśca, bardzo go lubie , a to jakoś na forum mało doceniana roślina.
Agata , ślicznie , ślicznie, powiedz co to za trawa ?

Ewcia ja tam lubię "proste" rośliny Czyściec jest łatwy w obsłudze, nawet to jego marne kwitnienie mi nie przeszkadza, wprowadza bowiem element wertykalny na rabatę
Trawa to tymotka, jest ładna jak jest młoda potem wywala się po deszczu.
Będę testować ją w otoczeniu, może inne rośliny ją przytrzymają i wyglądowo będzie do zaakceptowania
Urszulla 10:26, 20 cze 2017

Należysz już do szczęśliwych ludzi jak masz gdzie odpocząć pozdrawiam pieknie masz
mirkaka 10:46, 20 cze 2017

Nie wiadomo co chwalić, bylinówkę , ostróżki, pergolę wszystko cudne, Jak róże wyjdą ponad byliny to będzie jeszcze piękniej.
Fotele które sami zrobiliście są świetne, wyglądają bardzo ładnie, elegancko wykonane, zachwycam się nimi
Hortensjowa za parę lat będzie przebojem
AgataP 12:03, 20 cze 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Czyściec z różami fajnie wygląda. Mnie w tym sezonie urzeka stipa. Rośnie jakby wcale nie było tych anomalii wiosną. U Ciebie w duecie z szałwią przepiękna.
Cały taras znakomicie się prezentuje. I meble, i zadaszenie, a najbardziej to drzewko u stóp.
Granatowe ostróżki plus pergola w tle...ach!

Drzewo u stóp to katalpa, wciąż czeka na przycięcie. Może po kwitnieniu uda mi się ją nieco ograniczyć od góry, poza tym cięta ma większe liście, bardziej mi się takie podobają. Na razie czekam na kwiaty
AgataP 12:05, 20 cze 2017

Krys napisał(a)
Agata ogród przecudny,ale to wiesz a kanapa ... oj super ,tez taka chce tylko inny kolor poduch

Krysia to spraw sobie taki komplecik wypoczynkowy