Stipa to wręcz wymarzone towarzystwo dla róż. Piękne ujęcie. Przytarasowe okoliczności przyrody świetnie się prezentują.
Czy masz doświadczenie z naparstnicami? Kiedy je się ścina, żeby się same wysiały?
Agatko po prostu brak mi słów- zatkało mnie. Taki trawnik to moje marzenie. Cały taras wyszedł genialnie- tylko wypoczywać. Róże śliczne- jak znasz nazwy to proszę napisz. A warzywnik- znowu brak mi słów, po prostu rewelka. Ja wiecznie zarobiona i nie zrobione mam a Ty skąd masz tyle siły i czasu żeby to tak wyglądało ? Choiaż przepraszam poprawiam się już- przecież Ty młoda laska jesteś. Super
Po dawce tych zdjęć Twój ogród skojarzył mi się z angielskim... koło domu piękna zielona trawka a w tle bujne rabaty. Wszystko takie uporządkowane i przemyślane. Wspaniale to wszystko połączyłaś
Biało fioletowe rabaty: rarytas
Agata, padłam jak zobaczyłam Twoją bylinówkę!!! Jest niesamowita!
3 razy już zdjęcia obejrzałam i dalej mam niedosyt Przewrotniki, olbrzymie naparstnice, granatowe ostróżki, trawy.... Rabata mistrzowska
Bardzo też podoba mi się Twój taras i meble