phi, żeby to była stołówka to może bym zniesła, ale ona się na nim kocą na potęgę i jeszcze z małymi się potem prowadzają , jak nic chyba im sie wydaje, ze na RODOS są tez mają wakacje
U nas też gorąco, nawet nie otwieram drzwi tarasowych, bo w domu chłodno i przyjemnie. Teraz obiad dla dzieciaków - dla nich leniwe z cukrem i cynamonem, dla siebie przewiduję tartę z cukinią wg przepisu Ani z Malutkiego. Mam chęć jeszcze na sosik z Jej przepisu.... i tak siedzę w domu, uziemiona gipsem młodego, długi weekend wziął w łeb.
O! Haniu, z nieba mi spadłaś kobieto dziękuje za informację
W takim razie niech sobie rośnie i służy za leżankę na razie
Czy mam go ściąć dopiero jak zmarnieją listki? To moje pierwsze doświadczenia z rabarbarem
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam!
"Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu."
~ Władysław Tatarkiewicz