Dziękuję za wielbienie.. umiem się sprzedać ..wirtualnie, ha, ha, ha
A białe krokusy to moje ulubione z wielkokwiatowych. One są późniejsze i zakwitną jak Cremy zaczną przekwitać To Joanne d`Arc. mam je w kilku miejscach
Jak Wam idzie klikanie na Hanusię??? Chyba słabo ... uprasza się o poprawę. Głos można oddać co 12 godzin
nie trzeba się nigdzie rejestrować tylko jeden klik ..co 12 godzin tu jest dla Hanusi klik klik
Aniu nigdy nie mogłam przebrnąć przez Twoje watki ale teraz juz zapisuje sie na samym początku i będę tutaj częstym gościem. wiem ze jesteś skarbnicą wiedzy więc pozwolę sobie robić duuużo notatek
mam nadzieję że poznamy się w maju u Bogdzi
Witam się Aniu u Ciebie! Fantastyczny przegląd trawkowy , zaciekawiło mnie, że słabo u Ciebie rośnie hakonechloa All Gold. Myślałam że moja jest All Gold (nie była opisana przez sprzedawcę) ale ona dość szybko mi przyrasta. Możesz zerknąć czy to może być ta odmiana . https://www.ogrodowisko.pl/watek/6354-ogrod-mydlo-i-powidlo?page=34
Na Hanię oczywiście głosuję, bo Jej zdjęcie najładniejsze .
Katalogowanie roślin bardzo mi się spodobało ....w Twoim wykonaniu i cieszę się że masz jeszcze trochę do zrobienia.
Przeczytałam przegląd traw - dla mnie to chińszczyzna zatem szacun, ja nazw traw nigdy sobie nie przyswoję nawet jak zapiszę - trochę ich kupiłam i niech sobie są.
Białych krokusów nie lubię - strasznie białe. A teraz biało u mnie a botaniczne już kwitną.
pozdrawiam