Krasnalek próbował połamać wszystkie buksy, aż skończyło się reprymendą i wielkim fochem małego człowieka.. slalom miedzy kulkami OK< ale siadanie na nich to już przesada..
Był starszy.. będzie teraz młodszy... za kilka dni skończy roczek A jeszcze niedawno Muminek był taki malutki..
PS. Nie patrzymy na strój, ale Babcia nie przykłada do tego wagi.. wiec i wnusie ubiera.. lajtowo.. praktycznie.. idą zeby co najmniej dwa.. śliniak jak znalazł
Jesień wygląda z każdego kąta Susza spowodowała szybą jesień.. mam sucho jak cholera Dzis wyciepywłam wrzosy co nie przycięłam wiosną.. zrobiły się drapaki i poszły won.. sucho strasznie
Ja jesienią takie wrzosy co z nich niewiele zostało bo prawie uschły przesadziłam na duży ogród, na wiosnę przycięłam krótko, nawet myślałam, że pewnie uśmiercę na amen, a one teraz jak pokazowe wyglądają
Pewnie się śmierci wystraszyły
Wyciepałam wszystkie .. nie mam gdzie przesadzić.. nowe kupiłam .. i tez nie mam gdzie posadzić, bo .. przesadziłam azalie z "krzaków".. i tak to u mnie jest.. miejsce na wagę złota.
Tak było.. a jest.. za widnego popatrzę.. bo przesadzałam praktycznie po ciemku..