Vanilki mają tak ogromne kwiaty? o matko jakie śliczne i taki kolor mi potrzebny do śliwy wiśniowej i traw. To nowa rabata

co prawda posadziłam dwie różowe hortensje ale mysle że mnie pani ze szkółki oszukała ,miały kwitnąc na tegorocznych pędach Nie dość ze zmarzły to nie kwitły niestety, zamienę je na wanilki, dwie wystarczą. Niebieskie w ogóle zmarzły i ani śladu po nich .Nie będę więc dzieliła jeżówek, a werbenę mogę przesadzić w trawy? z ziemią oczywiście tak aby nie naruszyć systemu korzeniowego czy nie ruszać Mam ją w różach, ale róże kasuję przynajmniej te z wiecznie szarą pleśnią. Róże w tym roku mam brzydkie, nawet bardzo brzydkie ,jedynie hortensje limki są cudne .Powtykałam na podmurowaną skarpę gałązki floksów na całej długości przy brzegu aby zwisały Na tę druga zaś ubiorek wiecznie zielony. Miałam ogromne dwa ubiorki nawet nie wiedziałam czy się go dzieli, a on tak pięknie się przyjął i już wypuszcza nowe listki z tych kawałeczków które powtykałam Jak mi się nie spodoba to przeniosę gdzie indziej. Zbieram od sąsiadów skoszoną trawę i rozkładam ją na skarpie aby ograniczyć chwasty ,nawet to działa

Przykro mi że miałaś podobną serie do mojej ;( Kiedy moja wnusia była mała tez spała w pokoju w namiocie, a ja musiałam się tam wczołgać bo chciała z babcią spać hi,hi. Jak ten czas biegnie wnuki nam rosną w mgnieniu oka a my? wciąż takie same

,

Nic to, że kolor włosów się zmienił ,wzrok już nie ten sam ,zmarszczek przybyło, nadal to my

nie nikt inny

Za miesiąc mam powrót mamy ,zbieram siły bo to będzie trudny okres .Chciałam cię jeszcze zapytać o coś Aniu Mam śliczną stipę ,bardzo już dużą czy jej tez mogę podkraść tzw siewki ?