Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

GorAna 20:18, 22 gru 2016

Wpadam w poszukiwaniu świątecznych klimatów, a tu zamiast bombeczek listki krokusów na wierzchu, u mnie niektóre tulipany też się pokazały.
Przykryłam je świerkowymi gałązkami.

Pozdrawiam świątecznie Małgosiu
m_gocha 23:09, 03 sty 2017

Witam w Nowym Roku!
Życzę Wam (...i sobie), aby ten Nowy Rok był dobrym rokiem) - zarówno w życiu osobistym, rodzinnym i zawodowym I aby nam ogrody piękniały a nam ogrodowo zakręconym starczało sił i czasu na korzystanie z tych naszych ogrodów
m_gocha 23:21, 03 sty 2017

Trochę mnie nie było - ale grudzień to w pracy obowiązki i czas szalony... Niekiedy zerkałam co się dzieje na forum ale na swój wątek czasu i sił brakowało
Niestety od Świąt męczy mnie choróbsko i dopiero teraz trochę dochodzę do siebie.

Z nowości: przeniosłam się na forum z Projektowania na Nasze ogrody Trochę miałam wątpliwości, ale myślę że chyba jednak tu moje miejsce
m_gocha 00:16, 04 sty 2017

Przed Świętami oglądałam na O. cudne ozdoby świąteczne tworzone przez forumowiczki i wzdychałam z podziwu i zazdrości (pozytywnej)... aż z tego wszystkiego kilka w dzień przed wigilią na szybko poczyniłam

m_gocha 00:21, 04 sty 2017

I bombki też

m_gocha 00:28, 04 sty 2017

Zawisła jemioła - niestety już obeschnięta (pani na ryneczku, u której kupowałam ową jemiołę przestrzegała, żeby broń Boże nie wyrzucać po świętach a skrupulatnie gdzieś w szufladzie cały rok przechowywać coby szczęście w domu zostało )

m_gocha 00:38, 04 sty 2017

Kwitnie jeszcze biały ciemiernik, choć chyba nie czuje się zbyt dobrze w domowej temperaturze

m_gocha 00:56, 04 sty 2017

I choinka taka... wsiowa Gdzieś na O. widziałam dyskusję, z której wynikało, że moja taka nie trendy... Ale ja ją lubię

Iwk4 01:00, 04 sty 2017

Taką by lubiło moje dziecko i mój M. Ja walczyłam o taką dwukolorową, po burzliwej debacie nad choinką postanowione, że za rok moi chłopcy wyciągają wszelkie ozdoby i ubierają choinkę sami na kolorowo.
Wygląda na to, ze każdy ma to, co lubi
m_gocha 01:05, 04 sty 2017

Iwk4 napisał(a)
Taką by lubiło moje dziecko i mój M.
Podobają mi się choinki np. z białymi ozdobami albo tylko szklanymi... ale narazie u innych pooglądać i tyle Być może, gdy dzieci wyfruną z domu to choinka będzie bardziej stylowa.