Marta, wyrywaczy różnej maści też mam. Takie właśnie ręczne jak pokazujesz. Najlepsze są widły ale w trawniku to mi trochę szkoda nimi działać. Myślałam wieć o tym na f. Mleczy mam od groma i jak sobie pomyślę że mam je wszystkie na kolanach wydziubywać to mi słabo. eM sie na F zgodził, pytanie tylko czy się sprawdza.
mam. kupiłam dawno już i żałuję. raz był w uzyciu, nie wiem ale jakoś nie wychodzi mi obsługa tego, wolę się pochylić i podkopać i wyjąć całe. dla mnei jak kocham F to akurat ten sprzęt na moje gliny się nie sprawdził.
Dziękuję Ci za radę odnośnie cisa. Już kilka razy padała tutaj propozycja żeby zrobić z niego niwaki. Możliwe że doczytałaś. Opcja z przesadzeniem pewnie bardzo rozsądna jednak u mnie niewykonalna. Niestety moja druga połowa gdyby uslyszała o takim pomyśle to by mnie z domu wygonił. U nas problem z ogrodem jest taki że mam wolną rękę i zgodę na wszystko ALE dopóki nie wymaga to ogromnych środków i działań logistycznych. Przynajmniej na razie. Życie...
Ja wiem że to fajne drzewo i cudny pewnie byłby z niego niwaki no ale... Są pewne sprawy których nie przeskoczę choćbym nie wiem jak sie starała.
Cis sobie na razie rośnie w miejscu w ktorym jest. Jak wygram w totka to wtedy pomyślę nad jego przesadzeniem
Tak czy inaczej dziękuję Ci za Twoją opinię
Pozdrawiam ciepło
Zamówię u siebie ten co Toszka zalinkowała ale dziękuję za propozycję.
W innych okolicznościach przyrody z chęcią bym skorzystała.