A już myślałam ze domu nie masz Wszyscy żyją (psiury?)?
Ustawienie tez mi nie gra, no nudne tylko problem polega na tym ze nie mam zielonego pojęcia jak to poustawiać.
Rozrysowałam na papierze milimetrowym ta rabatę. Trochę koślawo wyszła kula ale wymiary są ok.
To male kółko to jest pieniek magnolii a duże to mniej więcej taki zasięg ma korona (przyjmijmy ze jest okrągła ).
Białe hortki super tylko ja cały czas mam wątpliwości czy 3 pod magnolia się zmieszczą. Tzn. zmieścić to się pewnie zmieszczą ale nie będą dotykać bukszpanu?
Wpadłam do Ciebie z rewizyta I w poszukiwaniu Toszki ponoć jest tu stałym bywalcem ostatnio? I przy okazji patrzę a tu takie rewolucję! Bardzo spodobał mi się ten pomysł na rabate biało żółta I pozwolę sobie zgapic tylko jakie hortensje biale( oby nie anabelki)?
A gdyby Toszka tu zajrzala to strasznie proszę ja na chwilkę do siebie plissss
Po tym weekendzie cieszyłam się ze idę do pracy odpocząć
Od piątku działaliśmy z ogarnięciem całego bałaganu kolo domu. Przewaliliśmy chyba z tony kamieni, stali i śmieci. Jeszcze nie wszystko skończone ale już widać światełko w tunelu.
Foty będą jak będzie wszystko uprzątnięte
Na razie zostawiam parę kwiotków i idę po poradę do pojedynczych pytań bo buksy dalej nie wsadzone
Nawet nie wiedziałam ze mam żółte tulipany
EE ( Makusia )
ŚŚ kwitnie
cdn.