Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skarbonkowy ogródek

Skarbonkowy ogródek

Monka 21:45, 08 cze 2016

Joasiu zerknij do mnie napisałam o moich hostach , chyba je uratowałam z Waszą pomocą
Joku 21:46, 08 cze 2016

Cis odbije, tylko czasu potrzebuje. Na razie zbiera siły po operacji jak napisała Iwka. Ogrodnik musi być cierpliwy
JoannaDe 08:11, 09 cze 2016

Monka napisał(a)
Joasiu zerknij do mnie napisałam o moich hostach , chyba je uratowałam z Waszą pomocą

odpisałam. Dziękuję
JoannaDe 08:13, 09 cze 2016

Rumianka napisał(a)
Dawno byłam u Ciebie...ale jak tu fajnie jest po zmianach!!! Ogrody dają nam tyle radości, że można w nich tkwić bez końca, najlepiej jednak jak już wszystko z grubsza ogarnięte, prawda? Nowe rabaty zachwycające...

Hej Rumianko, rzeczywiście zmiany cieszą choć niektóre są tymczasowe A u mnie ogarnięte bardzo z grubsza. Walcze nadal z chwastami i choróbskami ale jak to mówią byle do przodu
JoannaDe 08:18, 09 cze 2016

Joku napisał(a)
Cis odbije, tylko czasu potrzebuje. Na razie zbiera siły po operacji jak napisała Iwka. Ogrodnik musi być cierpliwy

No właśnie tego czasu się najbardziej obawiam

A jeszcze wczoraj mu (cisowi) dołożyłam. Podlewałam florovitem zywoplot. Myślę sobie : poleje tez po cisie.Jak pomyślałam tak zrobiłam. Rozrobiłam nawoź i heja na cisa. I już przy pierwszym chlupnięciu zorientowałam się ze coś za ciemna od nawozu ta woda.

Pomyliłam dawkę!! I bym była cisa spaliła. Dobrze ze się od razu zorientowałam. Heja węża i spłukiwałam ze wszystkich gałęzi ...

Głupiego robota lubi
Joku 20:59, 09 cze 2016

Mam nadzieję że cis przeżył. Dobrze że od razu spłukałaś.
Kawa 08:29, 10 cze 2016

heh Joasia ty chyba zakochana jesteś
Toszka u mnie pisała wczoraj że do lipca najgorszy czas - jeżeli chodzi o cisy'więc zostaw go niech się zbiera do kupy
JoannaDe 10:52, 10 cze 2016

Joku napisał(a)
Mam nadzieję że cis przeżył. Dobrze że od razu spłukałaś.

Dobrze ze się od razu zorientowałam. Mam nadzieje ze spłukałam dobrze i nie spaliłam tego cisa.

Kawa napisał(a)
heh Joasia ty chyba zakochana jesteś

od 20 lat Kamila

Toszki rady doczytałam . Dziękuję.
Kawa 09:02, 06 lip 2016

halo halo a Pani to gdzie się podziewa??!!!!
JoannaDe 18:09, 08 lip 2016

Kawa napisał(a)
halo halo a Pani to gdzie się podziewa??!!!!

Jestem jestem tylko nie u siebie na wątku. U mnie nic ciekawego się nie dzieje wiec nie ma o czym pisać. Podczytuje co u Was. A ze nie mam nic mądrego do napisania wiec podczytuje z ukrycia. Ja walczę z chwastami i choróbskami. Nieustannie. Poza tym chce ratować moje rodki wiec w każdej wolnej chwili czytam odpowiednie watki, próbując wyłuskać przydatne informacje.

Dzisiaj przychodzę z kilkoma fotkami. Z racji urodzinowego dnia zrobiłam rundkę po okolicznych centrach i szkółkach ogrodniczych. Zanabylam dwa duże cisy, dwa mniejsze i pierdołki do donic przed wejścia.

Cisy jak cisy ale pokazuje pierdołki bo mi się podoba co namodzilam i bardzo mnie cieszy ten fakt

Wypad do ogrodniczego okazał się owocny ponieważ znalazłam w przyzwoitych cenach( chyba) choiny kanadyjskie i świerki serbskie które planuje posadzić jako zywoplot. Wstępnie jestem z panem omówiona na wrzesień na wykopki.

I tutaj prośba do zaglądających. Czy moglibyście podać mi ceny waszych drzewek. Głownie chodzi mi o choiny kanadyjskie i świerki serbskie. Wysokosc okolo 1,50 - 1,80. Jak ktoś ma problem podawać ogólnie to poproszę na pv. Z góry dziękuję