Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skarbonkowy ogródek

Skarbonkowy ogródek

anna_t 12:42, 04 sie 2016

JoannaDe napisał(a)
A ja właśnie u Ciebie we wątku siedzę

O zdjęciach w serbowym wątku myślałam już.

A evergoldy o ile się nie mylę 4 sezon u mnie. Uwielbiam je niezmiennie

u mnie nudy ostatnio bo poległam..
to muszę kupić te evergoldy, zimują Ci bez problemu chyba?szybko się zbierają po zimie?
JoannaDe 13:00, 04 sie 2016

anna_t napisał(a)

u mnie nudy ostatnio bo poległam..
to muszę kupić te evergoldy, zimują Ci bez problemu chyba?szybko się zbierają po zimie?

No czytałam ze poległaś. Przykro mi. Znam ból.

Mi zimują bez problemu ale dziewczyny na forum narzekały ze lubi przemarzać.
Niestety nie zbierają się szybko. Ja co roku je tnę, i co roku myślę ze nie przeżyły. I co roku sobie przypominam żeby im dać czas bo one leniwe po zimie.
ag_zie 13:08, 04 sie 2016

A miałam je wczoraj w rękach i odłożyłam ... wzięłam seslerię też fajna
anbu 13:11, 04 sie 2016

Joasiu zachwycam się Twoimi evergoldami
JoannaDe 13:31, 04 sie 2016

Agnieszko nic straconego Zawsze możesz dokupić Ja je polecam bardzo, one nawet w zimie u mnie takie kolory maja. Ladnie rozświetlają rabatę. Tez bym chciała seslerie i dużo innych traw. Ale na to przyjdzie pora. Na razie muszę cieszyć oczy tym co mam.

PS. Czy ja się u Ciebie przywitałam? Bo być byłam

Aniu a ja u Ciebie zachwycam się wszystkim co kupisz Masz ''moje''rośliny. Szukając wczoraj Twoich żywopłotów trafiłam na wiśnie w przedogródku. Całkiem zapomniałam ze je tam masz, tzn. wiedziałam ze sadziłaś drzewa. Ja u siebie planuje na przedpłociu kilka sztuk. A w ogóle idę po rade do Ciebie

Monka 18:17, 04 sie 2016

Joasia niedawno pisałaś, że u Ciebie nudy , wróciłaś z urlopu i takie tam , i co widzę ????????, parę dni mnie nie było na O a Ty szalejesz kobieto , ja też wróciłam i co, chwasty pielenie, trawa do koszenia i te nieszczęsne niwaki noi oczywiście superman do betonowej , odnośnie frontu to jestem też za ograniczoną ilością gatunków bo grunt to frunt musi być piękny i przyciągać wzrok i sąsiadki padną z zazdrości
JoannaDe 20:51, 04 sie 2016

Monka napisał(a)
Joasia niedawno pisałaś, że u Ciebie nudy , wróciłaś z urlopu i takie tam , i co widzę ????????, parę dni mnie nie było na O a Ty szalejesz kobieto , ja też wróciłam i co, chwasty pielenie, trawa do koszenia i te nieszczęsne niwaki noi oczywiście superman do betonowej , odnośnie frontu to jestem też za ograniczoną ilością gatunków bo grunt to frunt musi być piękny i przyciągać wzrok i sąsiadki padną z zazdrości

A tam szaleje Takie radosne próby ogarnięcia tego mojego chaosu Nawet nie mam jak zdjęć porobić bo gdzie nie stanę to bałagan. Osłabia mnie to.

A chwastami się nie przejmuj. Ja już przymykam na nie oko. Kiedyś je opanujemy
JoannaDe 20:59, 04 sie 2016

Z ostatniej chwili:

bitwa pod tytulem Walczymy z chwastami:

zdjecie z poczatku wiosny

dzisiaj:

I w tym miejscu chciałam podziękować mojej przekochanej mamie, która te wszystkie prace, wam pokazywane, robi. Gdyby nie ona to nic by nie było. Wiem ze ona tego nie przeczyta ale chciałam żebyście wiedziały/ li.

Mamo, dziękuję

ag_zie 22:24, 04 sie 2016

Taka pomoc jest bezcenna - u mnie to samotna bitwa czasami teściowie dzieci popilnują to szybciej mi idzie
A u mnie byłaś
JoannaDe 00:14, 05 sie 2016

ag_zie napisał(a)
Taka pomoc jest bezcenna - u mnie to samotna bitwa czasami teściowie dzieci popilnują to szybciej mi idzie
A u mnie byłaś

U Ciebie potajemnie byłam już dawno Przyznam się bez bicia jednak ze mi się mylą watki- ja nie wiem jak wy dziewczyny ogarniacie. Chyba sobie zeszyt założę