Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

zoja 06:52, 19 mar 2019

Aurelllia napisał(a)
Zojka ja też dzisiaj nie wytrzymałam a wszystko przez Elę hahahha a może dzięki niej u mnie w koszyku wylądował Hoppy

Piekny warto bylo oby nam rosly
zoja 06:53, 19 mar 2019

Jana napisał(a)
jaki fajny rodek ja nie mam do nich ręki albo mnie nie lubią, biały miał tylko jeden kwiatek

U mnie chyba czuja sie ok, ten bardzo chcialam miec
zoja 06:54, 19 mar 2019

Makao_J napisał(a)
Wow ile siewów zrobiłaś. Będziesz to wszystko pikować?

Ja pomidory dopiero posiałam. Ze dwa tygodnie nim ruszą a u Ciebie już są. Super.

Bede tylko niech jeszcze troszke podrosna kwiatki. Pomidory juz bym chyba mogla pikowac...

Tylko one maja listki
zoja 06:57, 19 mar 2019

Poranna wiosna u drzwi

Pierwiosnek na nozce - pozwolilam mu sie wykwitnac i w efekcie ani siewek ani przyrostu roslinki, a chcialam miec ich wiecej...

Ciemierniki sa piekne
inka74 07:05, 19 mar 2019

Ładnego rodka dostałaś. Mam z tej serii Władka. Szalejesz z wysiewami. Ja jeszcze nic nie posiałam. Mus nadrobić.
Dragonka 07:39, 19 mar 2019

Siewkowe Eldorado Matko, i gdzie to wtedy te wszystkie pojedyncze pojemniki postawić? Sama się boję jak przyjdzie do pikowania, bo już teraz nie mam jak się z tym pomieścić a tu jeszcze kilka torebek czeka na wysiew.. ( kogoś trzeba będzie z domu eksmitować chyba, żeby miejsce się zrobiło )

zoja 08:46, 19 mar 2019

inka74 napisał(a)
Ładnego rodka dostałaś. Mam z tej serii Władka. Szalejesz z wysiewami. Ja jeszcze nic nie posiałam. Mus nadrobić.

po ciemku wybierałam ale chyba są OK
wysiewy takie dalsze planuję na kwiecień, to co mam teraz musi zmieścić się jeszcze w domu więc mało jest
zoja 08:48, 19 mar 2019

Dragonka napisał(a)
Siewkowe Eldorado Matko, i gdzie to wtedy te wszystkie pojedyncze pojemniki postawić? Sama się boję jak przyjdzie do pikowania, bo już teraz nie mam jak się z tym pomieścić a tu jeszcze kilka torebek czeka na wysiew.. ( kogoś trzeba będzie z domu eksmitować chyba, żeby miejsce się zrobiło )

po pikowaniu trafią na to samo miejsce - teraz regał ma zajęte 1,5 półki więc po rozpikowaniu więcej niż 4 nie zajmie, a póxniej idzie wszystko na dwór tam więcej miejsca jest

uważaj żeby Ciebie nie chcieli wyeksmitować z zielonym przychówkiem

nie wysiewaj całych torebek - za dużo roślin, za dużo pracy - lepiej mniej i większa różnorodność
sarenka 10:04, 19 mar 2019

Cześć Zoja, wszystko budzi się do życia będzie pięknie
paradas 10:24, 19 mar 2019

Rodka kupiłaś w jakiejś sieciówce? Kupiłem ostatnio białego ale mam miejsce na 2 i szukam jakiegoś drugiego.
Muszę rodzinie pokazać wasze zdjęcia, bo myślą że jestem szalony z tymi pojemnikami na parapetach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies